lördag 28 november 2009

Big Brother 2006

Tror denna säsong av BigBrother var den bästa. Jag var så kär i Anton. Hejade på honom. Jag och Ninni satt framför Tv:en mot finalen och hejade på honom. Tyckte att han var sååååå snygg. Övernaturligt snygg. Hahahaha.
Idag, 2009 tycker jag inte det. Här är en bild på Anton ifrån stureplan.se ifrån i söndags.
Peter Lindståhl & Anton Granlund

Vad hände med vissa av dom. Vad hände med Jessica Lindgren , Anton Granlund, Carina Dahl , Angelica Bremert-Rimer, Samuel Aronsson?
Hittade en tråd där någon skrev att Samuel tog livet av sig i häktet, Jessica blev ett Jehovas Vittne och Anton är ihop med Carina och är delägare i en butik i Gallerian på Hamngatan i Stockholm.
Hittade även så många bilder på när Jessica vann så jag länkar istället till en sida med massa bilder ifrån finalen. Bara att scrolla ner, ner och ner.

2 kommentarer:

  1. oooo, jag dör!! vi som åkte till sthlm för att festa ock kanske, kanske, kanske träffa på honom ( gud, vilka nördar)! och så träffade jag honom på arlanda nån vecka senare när jag skulle till grekland och blev alldeles eld och lågor....det var tider det!

    SvaraRadera
  2. Jag hade hans mobilnummer förut. En gång på stureplan fick jag för mig att ringa honom.Vågade inte säga något utan la på. Tööönt!
    Men jag viste inte då att han fortfarande var ihop med Carina. Dom är som sagt tydligen ihop än idag.
    Då hade jag inte ringt.
    Men vad skulle jag sagt om vi börjat prata?.
    -Hej, jag såg dig i BB. åhh,, ähh, tyckte du va snygg.
    *tystnad*

    Hahahahhaa!

    SvaraRadera