måndag 20 januari 2014

Shop some new clothes


Äntligen, på tiden asså. Åh så roligt det var att köpa nåt nytt till sig själv. En hel outfit med tights och luvtröja från BikBok. Två fina linnen till sommaren från Gina tricot. Mössa och snygg tisha. Stormtrivdes i skolan med mina nya kläder. =)

3 kommentarer:

  1. Hej, hittade din blogg av en slump när jag googlade lite och fastnade för den, vi står på lite samma plan i livet med ålder, utbildning och barn. Sambon gick av en slump förbi datorn häromdagen då jobbar tydligen han och din på samma ställe då upptäckte jag att ni bodde i närheten, trodde du var från Sthlm först, världen är liten ibland ;) Jättefin blogg iaf och va roligt att vara ute och åka bob ;))

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men va kul! Vad heter han då?
      Kände han igen mig, eller var Gabbe med på någon bild?

      Går du också på MDH? Jag har precis gått klart en termin och det är såååå skönt. Gabbe jobbar ju dag nu och jag går i skolan, Gabbe har bilen så jag får gå tidigt och lämna barnet, och sen blir det långa dagar på dagis:( det är väl det som är tråkigt, men annars är allt så roligt.

      Radera
  2. Han gick förbi och såg någon bild på Gabbe och tyckte att han kände igen han, om han jobbar på volvo? men dom jobbar olika skift :) Jag skrev att vi båda studerar men vi studerar olika, jag går en storköks/kock utbildning, sista terminen nu och det ska bli superskönt att bli klar!!! ;) Tack vare att jag går i skola dagtid och sambon jobbar kväll så är Anton bara på dagis 3 timmar om dagen, så det känns skönt. Men det är lite tråkigt att knappt ses i veckodagarna med olika jobbtider och att jag alltid är själv med Anton på eftermiddagarna/kvällarna, det kan va lite jobbigt ibland om man vill iväg och träna eller så ;) Men jobbar man båda dagtid så har man inte så mycket val med dagis, man måste ju jobba.. Men ju större barnen blir så är det nog bara roligare och roligare på dagis :-)
    Kram Malin

    SvaraRadera