torsdag 23 januari 2014

Mot sjukhuset igen då

Nu ska jag gå till sjukhuset. Skall tll lungmottagningen.Ska prata om att jag vill ha syrgas i hemmet som jag vill prova att använda när jag har min sjukdom. Eller när jag får den snarare. Imigransprutorna jag tar i låret är inte bra i längden.

Svinkallt. Har gått och lämnat Antonio på dagis och sen hem. Lite smoothie och mackor i magen och nu ska jag gå igen. Efter sjukhuset blir det upprop i skolan och sen stanna kvar och plugga fysik.

Jag läser om ellära just nu.

8 kommentarer:

  1. Vad är det för sjukdom du har? :(
    //Linda

    SvaraRadera
  2. Hej! Kan inte du göra ett inlägg där du berättar om dina skönhetsrutiner, typ vilka krämer du använder i ansiktet, hur ofta du sminkar dig. Hur du sminkar dig. Tror det är mer än jag som vill veta. Skulle va jätttekul :D Du är skitsnygg men det vet du nog redan :) /Jenny

    SvaraRadera
  3. Ville bara göra dig uppmärksam på att det inte finns något som heter dagis. 1998 kom läroplanen ut som bygger på stt förskolan inte längre står för endast omsorg utan en sammhällsinstutition som förbereder barnen för skolan (förskola). Det är otroligt nedvärderande att höra ordet dagis när jag studerat 3.5 år för min yrkestitel som förskollärare.

    SvaraRadera
  4. jag tycker det alltid har hetat dagis och kommer nog alltid göra de för min del. Vill man ha en högre titel är det nog bättre och plugga till civilekonom eller något ^^

    SvaraRadera
  5. kommer alltid heta dagis, haha stör dig inte så mkt på vad andra säger. Du är inte MINDRE utbildad för att man säger olika !!

    SvaraRadera
  6. Att benämna förskolan för dagis sänker snarare kompetensen på ditt eget värderande än på min högskoleutbildning :) tråkigt att era barn går på förskolor som inte arbetar efter Läroplanen. Men det är inte lätt att diskutera kring ett ämne man inte har befogenhet för. Ni vet uppenbarligen inte skillnaden mellan förskolornas syfte innan och efter 98.

    SvaraRadera
  7. till anonym som är förskollärare: det jag undrar skitmycket i sådana här situationer är ju alltså, blir du kränkt och känner dig nedvärderad på riktigt när folk säger dagis? Alltså hur känns det på riktigt i ditt hjärta och din hjärna? känner du fysiologiskt de känslorna du påtalar?
    Jag vet inte jag, men är det inte så att ni bara använder det argumentet för att ha något att säga främst bara för att ha något att säga? För att man SKA påpeka att det inte heter dagis? Känn efter ordentligt innan du svarar, ok?

    SvaraRadera
  8. Är alla dagis förskolor? Borde alla förskolor få heta förskola? Det ni...

    SvaraRadera