fredag 17 september 2010

Möte och promenad.

Mötet givck superbra. Tog 10 minuter. Chefen tipsade om en ny butik med inredning och hon hade tänkt på ig när hon var där så jag gick dit för att tittas direkt efter men det var stängt. Inga öppetider på dörren. Det är gamla tullhuset vid hamnen som nu är butik med kläder och inredning. Tullhuset Living heter den. Får kika en annan dag.

Efter det åkte vi och handlade mat.
Sen kom vi hem igen vid 11:00 och jag vill då gå på långpromenad och passa på att kika in i en secound hand butik som heter Seconda men det var stängt. Inga öppetider på dörren där heller. vad är det för fel. kan folk sätta upp sina tider så an vet när man kan komma tillbaka. Nu hittar jag ju tider på nätet men jag hade inte nätet när jag stod där utanför.
Jag idag. Allt på överkroppen är från Gina och köpt nu i veckan.
Vi var förbi hundparken och där fanns en ensam liten vovve som snart fick sälskap av Hiro. Först var den okända hunden lite dum och skällde högt och gjorde illa Hiro. Men efter ett tag blev dom kompisar och brottades, lekte jaga och följa John. Hiro gjorde allt som den andra hunden gjorde.

2 kommentarer:

  1. haha du ser lite albino aktig ut på den första bilden tyckte de va lite kul ;) men de va inte fel med bilden asså ta de inte fel

    SvaraRadera
  2. Hahahaha. inget slår din fejk-facebookprofil med bilden när du har lilla lilla hatten på dig. becc!

    jag hade massa mörk ögonskugga och svart mascara, så jag vet inte varför jag ser ut så. Måste vara ljuset så klart...

    SvaraRadera