söndag 26 september 2010

Igår igår igår lördag

Jag blev lämnad kvar hemma av grabbarna och la mig i sängen i t-shirt och datorn. Vid 21:00 kröp det i benen och jag var så pigg och rastlös så jag ringde mig syster vid 21:20 och bad henne komma. Hon kom över och vi gick till Tabasco och tog en öl. Sen drog vi ut och dansade natten lång. Fick så ont i fötterna. Hahah. (Om någon nu råkade se mig gå hem i struporna igår). ;)
Saker som gick fel och som vi lärt oss till nästa gång:
*Lämna inte cykeln hemma, blir jobbigt att gå hem sen.
*Shotta INTE!!!!!!!!! Hahahaa. Min mage fräter än...
*Luta dig ej mot dyra möbler på krogen. Dom kan lixom gå sönder. OBS...

Vi hade sjukt kul. Bästa (2:a gången) på hela 2010. Känner ju ägarna, har jobbat där så vi satt med en av dom och festade.

Här i soffan lutade jag mig mot ena armstödet då det föll av. Alla skrattade så vi kiknade. Andra bilden ser ni mig som ordningsvakt... Haha. Måste ju få känna hur det känns;)

Vi dansade hela kvällen. Det gick villt och hårt till. Det var fest!



Nån kille som dansade med Becc. Andra bilden är Johan, andra clubbägaren och min fd arbetskamrat. Vi har faktiskt gått på dagis ihop.

Det här är innan stängning. Mitt skärp har åkt ner på magen och jag har på min någons glasögon och nån liten kille håller mig på axeln??? Ser ni min lycka. Ser ni hur kul jag har. Å sååååå kul det var. IGEN, igen, igen!!!!!!!
Kvällens höjdpunkter:
*Måste nog ta när den där soffan gick sönder igen. Min min, tystnaden, blickarna, skratten.
*När clubbägaren dras med i partyt och står på en scen och dansar med oss. Slänger ut mig över folket och håller i mig. Jag fattar inte men jag var typ över dom.
*När en äckelkille på Tabasco rycker tag i mig när vi ska ut. Håller i min arm och väser: Din röv, jag vill inte ha ditt ansikte, jag vill bara ha din röv. Fan va äcklig han var!!!!!!!
*När en kille (han satt en bit ifrån oss) skulle dricka en shot men istället häller den upp och ned så allt rinner ut på hans hand och pike. Vad tänkte han där. Tydligen trodde han glaset var tomt. Hahah
*När min vän T som även jobbar som vakt fick ett märke på kinden av två rosa läppar, stolt jobbade så i dörren resten av kvällen. Vi fixade dit det med min läppglans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar