onsdag 29 september 2010

Idag kunde det blivit valpar men jag tyckte inte det passade sig

Nu på kvällen har vi varit hos våra vänner och ätit, druckit te och pratat. Dom har en hund som kallas Kaka. Hon löpte och Hiro blev lite, ja. Så som man blir första gången man får lukta ordentligt på en tjej. Kaka brukar säga ifrån en inte till Hiro. Hon lyfte på svansen, putade med rumpan och kned sig i hans ansikte.

Hiro sprang efter Kaka och jag fick hålla i henne. Men hon försökte bara hoppa ur mitt knä för att sprinag till Hiro. Jag vill inte ha blandrasvalpar.

Hiro slickade Kakas päls så hon var helt blöt på vissa ställen. Dom var tokigt i varandra.

12 kommentarer:

  1. Hejsan!
    Mitt namn är Sandra och jag har bara lite frågor :)
    Har själv varit intresserad av en pomeranian och funderar på att köpa en. Men hur gör du när du ex går ut, shoppar, jobbar? Lämnar du Hiro själv eller hur gör du? Är han hemma själv eller har du någon som är med han?

    Kram Sandra

    SvaraRadera
  2. Vad har hänt med ditt språk? Jag har läst din blogg i säkert två år nu, och dina inlägg är så osammanhängande på sista tiden, som att du bara krafsar ner allt på några sekunder...
    Har till och med svårt att förstå vad du menar ibland.
    Det är som att det inte ens är du som skriver inläggen längre...
    Är det du eller har någon hackat in sig på din blogg?

    SvaraRadera
  3. Jag håller med Andrea faktiskt, ditt språk är riktigt dåligt! Inget illa menat, men bloggen är inte alls lika bra som tidigare, och du som vill vara Västerås största blogg. Den håller inte måttet för det tycker jag!

    SvaraRadera
  4. Jag tycker att din blogg är jätte rolig att läsa=)
    Tycker att det är jättekul att följa dig och Hiro då vi har hundar från samma kennel=)

    Sandra har också en pomeranian och han är för det mesta alltid med mig vart än jag går, men han klarar även att vara hemma själv 4-5 timmar efter mycket tid och träning.
    Pomeranians är så söta hundar att ingen har något emot att de följer med en. Rocky är jättepoppis här på ica bland personalen så han får får följa med in och handla ibland(mest när han var liten och inte kunde vara själv hemma)Då har jag han i handväskan som han älskar att vara i. Jag skulle aldrig lämna honom utanför, men funderar också på ett bärsele. I gallerior så finns det ingen lag på att man inte får ha med sig hundar in=)

    SvaraRadera
  5. Domänadress www.glamourmodels.se säljes! För mer info kontakta: headsex@hotmail.com

    Ha en trevlig måndag alla glada människor!

    /Fredrik

    SvaraRadera
  6. Sandra. En hund får bara vara hemma max 4 timmar själv. Så han kan vara själv hemma när jag shoppar. ska jag bort lägre tid har jag en granne på samma våning som kan passa honom.

    I början när han var valp var jag hemma heltid med honon. Ville inte att han skulle träna att vara själv för tidigt. så smårning om fick han var själv korta studer så som när jag slängde soporna eller hämtade posten.

    SvaraRadera
  7. Andrea och anonym. Tråkigt att ni tycker så men alla gillar ju olika. Glöm ej att min tangent M krånglar så den saknas ganska mycket.
    Men om ni inte får läsa det ni vill så varför skriver ni inte vad ni vill läsa om. Jag har massa jag vill blogga om men väljer bara det jag har tid till.

    Kram

    SvaraRadera
  8. Nej alltså det handlar inte om innehållet. Det handlar bara om språket. Att meningarna inte blir hela, att vissa ord saknas, att vissa ord byter plats... och sådant.
    Innehållsmässigt är det helt ok!
    Förresten, jag har också en hund och han kan vara hemma i 8 timmar utan problem. Alltså en hel arbetsdag, eller som hos mig, skoldag.

    SvaraRadera
  9. Andrea. Man ska inte lämna en hund själv i mer än 4-5 timmar. trodde det var lag på det men hittar det inte svart på vitt när jag googlar.

    SvaraRadera
  10. visste inte att det finns någon sådan lag. Å andra sidan har jag inte en liten hund som du, utan en stor amstaff som klarar sig hur bra som helst från 8 till 15. han går ut, äter, dricker och kissar och bajsar innan jag går hemifrån och så gör han precis samma sak när jag kommer hem. under tiden sover han. och så går vi en långpromenad när jag kommer hem. har funkat hur bra som helst i många månader nu, märker inte att han har tagit någon som helst skada av det. lika glad som vanligt.

    SvaraRadera
  11. Andrea: Det spelar ingen roll om man har en liten hund eller inte. För hundens eget bästa ska den bara vara hemma max 4-5 timmar och inte nå längre. Man kan ha hunden på hunddagis eller att någon ser efter hunden medans du jobbar.

    SvaraRadera
  12. Jag går ofta till en djuraffär som liogger nära. Hiro tycker det är kul så jag frågade när jag var där igår. Det finns ingen lag på hur länge men en hund har rätt att få gå ut var 4:e timme.
    När jag jobbade hade han en dagmamma han var hos. när hon inte kunde gick jag hem på lunchen och gick ut med honom.

    Det där Andrea skrev o att det gick bra för att hennes hund var stor!!! Har väl ingen betydelse på storleken.

    Och du, så fort jag länar Hiro själv en längre stund så sover han. varför? Jo, vad ska han annars göra. Han har ju så tråkigt ocj vill ju bara att jag ska komma hem.

    Sen är han sällan själv 4 timmar för mitt hjärta går sönder av hans ögon när jag ska gå och lämna honom själv. Då åker öronen bak och så skakar han. Han blir jätteledsen. Då gör det ont i mig.

    SvaraRadera