lördag 5 juli 2008

Power Meet Torsdag kväll

Jag vill börja med att skriva att jag är besviken på er ,mina läsare. Ingen skriver några kommentarer, så jag tänkte att alla mina inlägg om Power Meet hade skrämt iväg er. Men inte då. Jag gick in på bloggtoppen och där såg det väldigt fint ut. Hur många besökare som helst. Varför skriver ingen? Trodde någon skulle skriva en kommentar om tex poolen på campingen, min pappas bil eller min klädsel. Tråkiga ni är.
_____________________________
.
.
Efter att pappa och jag cruisat runt så lämnade han av mig hemma. Jag kunde inte sova, jag var extas. Ville ut igen. Jag ringde tyskarna ifrån förra året och bad dom plocka upp mig. Problemet var bara att tyskarna knappt kunde engelska. Jag bad dom stanna folk efter vägen som jag fick prata med och dom i sin tur pekade och visade vägen. 90 minuter senare stod dom utanför mitt hus och vi åkte ner mot stan. Bilarna började avta och många människor var ap-fulla. Men jag måste ju kolla läget vid 01:00 tiden också, se hur stämningen är.


Jag och Alex, en av tyskarna.


Än åkte folk runt utanför Lögarängen.


Tyskarna och deras bil.

1 kommentar:

  1. Haha, kanske hade en del läsare i statistiken kommit för att de googlat power meet och hamnat här. Det va så jag kom hit. Men du har en underhållande blogg så jag kikar in igen :-)

    SvaraRadera