onsdag 9 juni 2010

Silly bandz


Något nytt (som nog inte kommit till Sverige än) är Silly Bandz.(Länk till fler bilder på deras sida). Armband i form av djur, snäckor, flaskor, ja, allt möjligt. Man drar ut dom och sätter runt handleden.Här är en bild från Maria Montazamis blogg när hennes barn står och väljer ut några. Dom har fått noja på dom där armbanden.

6 kommentarer:

 1. Hej! Vad kul att du har upptäckt Silly Bandz! Dessa säljs fr.o.m idag i Sverige via mitt företag och går att köpa på Tradera. Gå in på Tradera och sök på "Silly Bandz" så hittar du. Finns endast en modell idag, men fler är på väg! :)

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Jag vet att www.bamba.se kommer att släppa fyra varianter av Silly bands på deras hemsida, måndag den 2 Augusti! "Lika" Bambas Facebook och lämna en kommentar så finns det chans att få gratis //fredrik

  SvaraRadera
 3. Hej igen! Nu har vi fått in fler modeller av Silly Bandz, ta en titt på www.tradera.com/auktioner/mka_import :)

  SvaraRadera
 4. I butiken www.livezone.se hittar du en massa olika modeller!

  SvaraRadera
 5. Det bästa är att köpa silly bands på www.bandz.se, eller köpa sillybands på www.bandz.se har bäst sortiment tycker jag.

  SvaraRadera
 6. Hej och tack för att du stödja/köpa originalet Silly Bandz från USA. Jag tänkte bara säga att nu har vi lanserat vår europeiska Facebook sida: Silly Bandz Europe. Där kan man få uppdateringar ang. nya produkter, affär där man kan hitta originalet Silly Bandz och ge förslag på nya design bland många andra saker. Välkommen. Ha det så bra!

  SvaraRadera