fredag 4 juni 2010

12-timmarspass


Kom hem för cirka en timme sedan från mitt 12timmars arbetspass idag. Lagom slut. Gabbe skall grilla lax och lite annat fint och inväcklat. I väntan så tog jag mig en macka. Vill inte bli för grinig.


Ska väl ta mig en öl nu. Slappna av ute på loftis.
.
Ps, ikväll kommer bla Sten & Stanley mfl till Elba. (en ö i Västerås som det är lite fester på ibland, går båtturer dit) Ville gå med pappa och dansa men han skulle jobba som vanligt=(

7 kommentarer:

 1. Undrar om det inte var lite från österrike också samt gamla jugoslavien /nonno/ eller vad Ninni

  SvaraRadera
 2. Kort historielektion: när nonno föddes ca 1912-1913 var det i det dåvarande Österike-Ungern. Efter 1:a världskriget föll kejsardömet sönder och blev bl.a Jugoslavien. På 90-talet föll även Jugoslavien sönder i flera stater så staden där nonno föddes tillhör numera Kroatien. Lite invecklat men nu har vi bringat lite klarhet i detta en gång för alla, haha!

  SvaraRadera
 3. Tack. Det är ingen som har lektioner med mig. Frågar men får inga svar.Du är den bästa läraren hitills;) Inom området vi talar om. hahaha

  SvaraRadera
 4. Sten och Stanley mfl på Elba... du har glömt bort att jag existerar alls nu du, pöss

  SvaraRadera
 5. Jaha. Skulle jag ringt dig=( Skulle vi gått och dansat. Som om jag tänkte. Jag tänkte pappa, sen tänkta jag Gabbe, sen gav jag upp. Skulle ändå jobba dagen efter.
  Men det kanske kommer flera dansbandskvällar. Okej?
  Puss

  SvaraRadera
 6. Bla bla bla tomma löften bla bla bla ;) Pöss

  SvaraRadera
 7. Men vi sågs ju och kramades igår! Så tyst på dig. Bla bla bla;)

  SvaraRadera