onsdag 3 februari 2010

I skolan

Jag skule ju försöka måla en hund idag men kom på att jag kunde ju ta med mitt tittskåp och måla det i träslöjden. Sagt och gjort. Jag smög in och målade mitt skåp i matt vitt.
Hittade gamla tapetprov-pärmar i bilden som jag fick klippa i. Klippde till tapeterna och limmade längst bak så det ser ut som olika rum. Alla rum skall gå i vitt=)

Rebeccas kollage hon ritat av kollaget hon limmade ihop..Mitt tittskåp med tapeter jag skurit till.

Becc målar en ram till sitt kollage...................................Rebecca skrattar åt mig.
Har varit i träslöjden och hämtat diversa delar så som hjul, ljusbehållare och pinnar, som jag här målar. Skall göra dom till möbler och ha i mina rum i tittskåpet.
Målar...Ja, här ser man inte, men alla tapeter är in att i de rum jag vill ha dom. (pinnarna bara ligegr där)

Rebecca slår i armbågen.................................................Jag tröstar min stackars syster.
Fick mycket gjort idag. Vet inte hur jag hade löst der där med målningen och tapeterna annars. Är så jävla nöjd hittills med hur det ser ut i tittskåpet. Hur det går med det får ni se när jag kommit längre.

2 kommentarer:

  1. Vad gör du på gymnasiet hela tiden?

    SvaraRadera
  2. är med på bilden. Jag hade en fin relation med min bildlärare. Så först var jag där och hälsade på henne och stannade hela lektionen. De två nästa var jag där och pysslade lite, som då när jag målade mitt tittskåp. Jag älskar ju bild och form, så det är jättekul att komma och få måla och så. Här hemma blir det lätt färgstänk på bordet.

    SvaraRadera