torsdag 30 oktober 2014

Jag fick min operation. SPG, Hortons.

Jag är så trött efter den här dagen. Jag var ju till Uppsala idag för att träffa doktor Hans Ericson på neurokirurgi. Gick därifrån med glada nyheter. Jag ska få en operation efter nyår!! Har för mig att det bara hade utförts 105 operationer hittills över hela världen. Så ni kan ju förstå hur tacksam jag är att nu kanske mitt liv kommer att vända. Att jag får ett normalt liv.

På väg till Uppsala.





Jag utanför ingång 70 på Akademiska sjukhuset. Här gör jag tummen upp för jag är glad över att dagens möte gav så goda nyheter.
Stannade till vid ett litet loppis på väg hem. Köpte inget. Allt var dyrt. Jag hade köpt två halsband och två tavlor om det verkligen hade varit loppispriser.
Tavlorna kostade 20 kr st men ramarna var så fula. Motiven var bara ett ryck, Var inte så fina om man tittade nära. Hade de kostat 10 kr st hade jag nog köpt de bara för bildernas skull. Man får ju köpa nya ramar. Den fina klänningen i turkost kostade 150kr. Men den var ju så fin i färgerna. Jag kan ha på mig den och bara vara lite tant;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar