torsdag 16 juni 2011

Kläder till välgörenhet, rensning av alla gömslen

Mina vänner L & H skall åka till Kosovo. I samband med detta skall de skicka en massa kläder till byn. Den som behöver får ta. Jag frågade om jag fick vara med och ge och självklart fick jag det. Alla kläder uppskattas.
Fast jag lämnade in en stor väska med kläder och saker till Brödet och fiskarna förra veckan, så har jag nu samlat ihop en stor IKEA-kasse. Känns bra att veta attkläderna verkligen kommer till nytta.

Har även fyllt en IKEA-kasse + en liten Ica-kasse som skall till Brödet och Fiskarna. Det är fina saker. Bara jag som inte orkar sälja på tradera när det inte går in i ett kuvert. En massa skor, nya handdukar, tavlor, oanvända dansmattor till ps2 med tillhörande spel. Böcker, spel, dvd med mera… Nu rensas det här hemma skall jag säga er.

Fick nå fnatt idag och började riva ut allt från toan. Imorgon skall jag skruva ner allt som går att skruva. På lördag sätter jag kniven i mattan! Jag lider av rastlöshet. Trötthet eller rastlöshet. Det är antingen eller. Finns inget mellanting! Idag var det trötthet till 12:30. Sen kom rastlösheten och sen dess har jag nog rensat varje skåp som garderob här hemma.
Till vänster är det kläder, sängkläder, filtar och plädar. Till höger är det saker som skall skänkas till B&F.

2 kommentarer:

  1. Riktigt bra grej! Kan man hjälpa så ska man göra det :)

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Kan du skriva mer om Hiro??
    Han e så himla sötis :D

    SvaraRadera