tisdag 16 februari 2016

Skola och projektarbete

Jag började på ett projektarbete i höstas. Det har tagit lång tid att få svar av företaget m.m. Men sen efter ca 2 månader började allt gå bättre. Min vän Beatriz har varit med på min resa från början. Så när hon berättade att hon skulle ändra sin utbildning från 3 till 5 år så frågade jag henne om hon ville vara på mitt arbete. Hon behövde inte svara på en gång utan kunde ta det efter tentorna. För att få henne på rätt spår bjöd jag henne på en kväll med musikal, (nej då, jag tog med henne ändå). Då, när vi satt där på musikalen, så varade hon ja. Så nu är vi två på den här resan. Förutom att läsa två kurser parallellt så jobbar vi även med detta projekt.
På torsdag ska vi till Stockholm för att äntligen få träffa våran kontaktperson från Italien som flyger hit. Det här är stort. Det här är riktigt stort.
 

 
 
  
 

2 kommentarer:

 1. Fantastiskt. Älskar att se unga människor med ambition och framåtanda.
  Lycka till!
  Kram
  Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Maria. Jag tycker om att gå i skolan och utbilda mig. Man blir så lärd i så många olika ämnen. Det är så kul att få bra resultat när man jobbar hårt. Man får en egoboost så man blir driven till att fortsätta prestera lika bra till nästa gång.

   Radera