söndag 16 november 2014

Nostalgi, toys, leksaker, 90`s, 90-talet

Jag har en skatt i garderoben. Någon gång ibland tar vi fram skatten och tittar på allt fint den innehåller. Det är saker jag fått med mig hem, ifrån när farmor flyttade från villa till lägenhet för inte allt så länge sedan. Finns även med lite av mina egna saker. Det är en blandning.
Antonio tycker det är spännande när vi tar fram skatten. Den innehåller mycket små leksaker från när jag och ina kusiner var små.

 Jag tror dessa detaljrika dockskåpsmöblerna är från 90-talet. Eller kan de vara äldre?

Ingen aning om hur gamla dessa tre delar är. Det är en spis där plattorna gömmer sig under ett lock. Ett skåp och ett kylskåp. Kanske nå billigt krams från nån livsmedelsbutik. Aldrig sett förr.

Tror detta har tillhört min lillasyster. Minns dock inte var det var för sett. Väldigt plastigt i alla fall. Men de gick ju att kompinera med dockskåpsmöblerna.


 Mcdonalds toys dinosaurs 90's. Är sjukt glad att jag har kvar dessa. Mattor till dockskåp och annan lek, som min farmor har virkat.


 Små prydnadssaker.2 kommentarer:

  1. Jag hade mitt gamla dockskåp från 60-talet kvar ända tills alldeles nyligen. Jag hade varit väldigt kreativ och målat och tapetserat det, hm, inte jättesnyggt :) jag gav bort det till en som skulle renovera det, hon blev så glad :)

    SvaraRadera
  2. Dom två översta bilderna på dockskåpsinredning hade jag när jag fick mitt dockskåp 1992 :) /Malin

    SvaraRadera