onsdag 15 april 2015

Övergivna platser, Surahammar, Gammal bil

Strax utanför Surahammar finns en övergiven gård. Gården ägs av en gammal tant som bor längre bort. (Jag frågade en granne) Ingen var hemma (hos tanten) så jag fotade runt på gården. Allt ramlar ju ändå ihop när som. Här är bilder på bilen som faktiskt var det första som fångade mitt intresse när jag åkte förbi där en gång förut. Sen har längtan av att få komma tillbaka varit stor. Jag är nu nästan mättad. Hade velat gått in i husen också. Men på ena huset var det en för liten öppning och på andra låg den en jävla myrstack på trappen upp till verandan, så jag vågade inte hoppa över den, då verandan såg lite vek ut.4 kommentarer:

 1. Äääälskar bilkyrkogårdar, finns en här fem bil bort, full med skrotisar...lite amerikanskt 50-tal det här... : )

  SvaraRadera
 2. Hej,
  är sugen på att besöka gården för att se mig om. Har du nån mer specifik vägbeskrivning?

  SvaraRadera
 3. Hejsan :) Denna gården är jätte vacker ! Har pratat med hon som äger den och jag fick tillstånd att fota där så gick väl runt i iaf 40 minuter och fotade men tyvärr fick jag inte gå in men det respekterade jag.

  SvaraRadera
 4. Hejsan :) Denna gården är jätte vacker ! Har pratat med hon som äger den och jag fick tillstånd att fota där så gick väl runt i iaf 40 minuter och fotade men tyvärr fick jag inte gå in men det respekterade jag.

  SvaraRadera