torsdag 1 januari 2015

Nyår. 12-slaget. Firar in 2015.

Här kommer mitt sista inlägg från nyårsafton.
Vi hade tidigare under dagen varit till Cykelringen Västerås för att köpa raketer. Robin valde ut två stora raketer. När väl 12-slaget kom och vi tände dem stora raketerna så sprakade de upp i luften. Vi och många fler stod förväntansfulla på marken för att få se de fina fyrverkerierna. Vi trodde det skulle bli en show av färger med tanke på hur stora raketerna var. Så kom den, den lila smällen och ett litet regn av glitter. Inget mer. De stora raketerna var bara en förklädnad av en liten knallpuff. Cykelringen, jag är mycket besviken på raketerna. Dyra var dem och vi blev alla mycket snopna. Vi fick skämmas då det var mycket folk som samlats runt oss för att, vad de trodde, få se en färgsprakande show. De skrattade åt oss, så fjuttigt var det.
Här stor Robin och hans son Elmo. Förväntansfulla. Robin håller i de stora raketerna a la 169:-/ st om jag inte minns fel.

Så här stora var de!!! Förstå att vi trodde att vi skulle ha kvarterets maffigaste fyrverkerier. Ett gäng med nyårsfirande människor var impade när vi kom med raketerna. Kom fram och ville titta på våra raketer. Alla backade långt bak.
- Kolla nu alla, det kommer bli värsta färgsprakande showen. 

Besvikelsen sen när det kom en liten puff och lite småglitter.
Skammen när folket småfnissade åt våra misslyckade raketer. Nej cykelringen. Jag kommer in till er på måndag för att pumpa mina cykeldäck samt beskriva hur bortkastade pengarna var. För de där pengarna kunde vi gått på spa, en massage, eller köpt god mat så här dagen efter.

 Men andra familjen hade köpt mycket mer lyckade fyrverkerier som vi fick beskåda från bron.

Finaste papporna jag vet med de allra underbaraste pojkarna jag vet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar