torsdag 1 januari 2015

Den årliga nyårsbingon

Nu tar vi historien från början. Jag skulle natten innan nyår bleka mina tänder. Jag hade natten innan det blekt den övre tandraden med den sista blekningsgelén med 15% stark blekning. Så nästa natt hade jag en ny blekning som var mycket starkare. Läser nu att det står 35%-44%. Tydligen mycket oklart hur stark den här. Man skulle ha den i 15 minuter men vad fan händer på 15 minuter tänkte jag, så jag sov med blekningen som jag brukar. Nu gott folk skall jag förklara det här med 15 minuter som det stod i instruktionen. Då blekningen är så pass stark så uppstår en otrolig smärta i tänderna och hela munnen om man har den för länge. Visst hade jag vitare tänder kl 05:00 på morgonen då jag vaknade och tog ut skenorna ur munnen, men det gjorde så fasligt ont. Det ilade i alla tänder så jag visste inte vart jag skulle ta vägen.
 
Jag pratade inte i onödan så att säga under hela dagen. På kvällen var vi på fest och jag fick i mig öl. Mycket snabbt upptäckte jag att smärtan i tänderna försvann. Så när vi kom hem korkade jag upp en flaska Baileys som jag på egen hand gjorde innehållet i flaskan mindre och mindre. Jag var kvällens absolut roligaste sällskap igår kan jag lova.
 

 Jag låg efter i Bingon redan från start. Hade inte ens fått upp min Bingolott.

 Snygga tänder hade jag i alla fall.

 Nu kör vi Bingo!!

Min lott var inte som de andras. Den saknades massa nummer hit och dit. Tur att Robin satt bredvid mig och såg att det inte alls saknades nummer. Haha. Stackarn fick tidsvis spela för två.
 
 Man är inte så snygg som man tror efter 1/3:s flaska Baileys.

 Efter massa tjat fick jag upp Gabriel till dans i pausmusiken i Bingolotto.

 Ingen Bingo för mig.

BIO. Frågor på det?

Hoppas ni hade en lika rolig kväll som jag hade. Haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar