måndag 20 april 2009

Fredrik och Philips Söndagsparty var en...

stor flopp. Efter att ha skrattat så jag inte fick någon luft till wipeout på kanal 5, så dog skrattet bort när Söndagsparty började. Kan någon säga mig vad programmet handlar om. Det finns ingen röd tråd. Skall det vara roligt? Vart? Ända gången jag skrattade var när man fick se film på Fredriks dotter som säger Philip varje gång hon har sagt ett kändisnamn. Som igår. Jean penn... tystnad. Philip. I ett anat klipp sa hon Jean Penn igen och sen mumlade hon Philip en massa gånger tyst, viskande.Vad tyckte ni om programmet?

10 kommentarer:

 1. Ok, börjar med att hon säger "Sean Penn", din röda tråd nr:1. Att förstå deras galghumor är inte lätt, tom kräver lite intelligens för att hänga med. Jag tyckte programmet var så jävla bra, skrattade nästan hela tiden!!
  Röd tråd nr:2 Både F&F är otroligt intelligenta och roliga, ofta krävs lite allmänbildning för att hänga med. Där har du ett svar, hoppas du får fler!

  SvaraRadera
 2. Skillnaden mellan Wipeout och Söndagsparty är att i wipeout behöver du bara titta för att skratta, i Söndagsparty, som ovan sagt, krävs lite allmänbildning osv för att tycka att de är roliga, man måste alltså hänga med till skillnad från Wipeout. Hänger du med?

  SvaraRadera
 3. Ha Ha någon (några tror dom e intelligenta. Alla har vi olika humor o man är inte intelligent för att gilla en viss humor. Jag anser mig själv lagom smart. jag gillade ej programmet. Man kanske förstår allt men ser inte humorn i det hela.

  SvaraRadera
 4. Men nä. Dom pratar ju bara i munnen på varandra. Har tyckt om alla andra program dom gjort men inte detta!
  och lägg ner det där med att man måste vara intelligent för att tycka att Söndagsparty var roligt. "Alla tycker väl olika". Nu har ni lärt er något nytt. Kan ni lägga till i eran allmänbildinging.

  Så: två som gillade det och två (med mig) som inte tyckte om det.

  Någon mer som såg det? Höll det till era förväntningar eller blev det som Linda Rosings dejtingprogram = en flopp.

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Måste hålla med de andra två om deras åsiketr....3-2.
  Absolut tycker all olika, MEN det är som med matte, vissa säger att de inte gillar matte, fast i själva verket så kan de inte räkna. Så kan det också vara om man nu ska börja vrida och vända på saker.

  SvaraRadera
 6. jag gillar ej matte men språk biologi osv man kan inte va duktig på allt. En karl som inte städar o lagar mat är det ointilligent? Jag visste inte att viss humor = intelligens!!

  SvaraRadera
 7. Jag svarar samma som ovanstående=)

  SvaraRadera
 8. Ointelligent att reagera så starkt på kommentarerna och härja om det haha!! Känner ni er träffade?

  SvaraRadera
 9. En karl som inte städar och lagar mat, hmm, smart drag att låta frugan göra skitjobbet! Intelligent? Ja, haha!

  SvaraRadera
 10. Reagerar nää. Vi driver fattar ru väl.

  SvaraRadera