fredag 18 september 2009

Oj, en torsdag


Utgång


Öl i lyxiga glas


Fin vägg vid toaletterna. Mönstret är tyg. Vi blev kära i hela ställets inredning. Och vilken service det var. det fsns handsprit på toa tilloch med. God nötmix fick vi till ölen. Vi åt ett och ett halv glas med nötmix. Erika tog med sig 5 nötter nät vi gick för att ha färdmat.


Toalettpose. Nya grejen. Se bara till att ingen ser er. Maila in din coolaste toalettpose till
Decisa@hellokitty.com så lägger jag upp alla bilder i ett inlägg.Erika skulle luta sig mot spegeln när jag skulle ta kort. Då sattes vattnet i kranen på så hon blev helt blöt. Kul att händelsen fastnade på bild. Det hände ju precis när jag toig bilden.


Erika blev ledsen och ville inte gå ut igen. Nej då. Det finns ingen förklaring till denna bild.


Erika med en servitör.


På väg hem såg vi reklam för Mesmör. Jag tycker hon ser ut som Kalle-kaviars lillasyster. Alla höll med mig. Någon mer som tycker som jag?Jag i en fontän. När jag stod där i fontänen går en kille förbi. han tittade konstigt tills han känner igen mig och Gabbe.


Det var söta Fillesom var ute mitt i natten.


Älklingar till vänster, knäppis till höger. Haha.
.
Men vart hade vi varit då? Jo på The Circus i Västerås. Är nog trångt en vanlig helg, men igår, en torsdag var det mysigt. En liten pianobar 40-& 50-tals detaljer. Vi var helt sålda.
.
.

5 kommentarer:

 1. Hej Marlene! Råkade hitta din blogg när jag slösurfade på Ferdiks. Vilket roligt sammanträffande. Såg förresten att ni vart i fotografens stuga. Du har ingen lust att maila mig info om den, vart den ligger? Skulle verkligen bli jätteglad då!
  queentiina@hotmail.com

  Hälsa Gabbe från mig!

  SvaraRadera
 2. Hello igen =)
  Frågade Ferdik, men han gav bara halvvagt svar. Men skam den som ger sig! Vi ska hitta ändå. Det var ju så himla välbevarat så det är nog värt nån timmes letande. Tack ändå! Kul blogg du har förresten! Får kika in här lite oftare =)

  Kramar

  SvaraRadera
 3. tjena pinglan!

  det var längesen!

  vilket mysigt ställe, cirkus, har aldrig varit där.
  ja den där lilla messmörstjejen ser ut att vara syster med kalle kaviar gossen. Syskonen pålägg haha ;)

  P&K

  SvaraRadera
 4. HEJ MARLENE!!!
  Du her otroligt vackert hår!! Hur har du lyckats få din här-färg, verkar vara men någon sorts lingor också i nån färg? har du gjort själv eller hos frisören?? snälla vore jätteglad för svar, vill bli brunett som dig// tack på förhand från en blondin

  SvaraRadera
 5. HEJ ANONYM!!!
  Hade du superbråttom när du skrev din kommentar? Her, härfärg och lingor.
  Skriv din mailadress så kan jag svara där istället ang mitt hår..
  PS, gå inte från blond till brun. Du kommer ångra dig. Kolla blondinbella, hon är inte alls lika fin i brunt hår. Du kan göra ljusbruna slingor i ditt hår till och börja med som kenza gjorde. Då har du inte gjort en total förändring men ändå gett ditt hår en ny färg och ett nytt liv.

  SvaraRadera