torsdag 31 januari 2008

Mitt mulvahår växer snabbare...


Förra veckan var jag och klippte mig på Cut & Blow här i Västerås. Hon topppade bara igenom håret men det blev kort ändå. Jag var så ledsen dagen efter. (Men hon var ju tvungen att toppa det). Saken är att mitt hår hinner aldrig växa ut och bli längre innan jag klipper det.. Vad skall jag göra. Kan alltså inte få längre än det här. F_tta va arg jag blir!

onsdag 30 januari 2008

Jag kan få er att gråta...

Besökte en blogg (http://stureplans-fulaste.blogspot.com/) där hon som skriver bloggen hade lagt upp en musikvideo som är på japanska. Var tvungen att lägga upp den även här. Den var så vacker, så jag fick hålla tillbaka tårarna på slutet.

Videon är rätt så lång men den är som en liten film så titta på den och skriv gärna vad ni tycker. En av de bästa musikvideos jag har sett på länge.


Fyller år snart!


Om bara några dagar lämnar jag detta stadie som 21-åring. På måndag (4:feb) så fyller jag nämligen år. 22 år!! Inga planer än, men något roligt lär ju hända!

måndag 28 januari 2008

Fotograf för en dagFick ett stekhett uppdrag på jobbet. Skall fota alla på företaget som jobbar ute på golvet. Peter fick ta kort på mig men jag tror att jag får göra om min bild. Ingen blev bra. Jag skrattade mest för att han var så dålig. Är ju taget uppifrån. Men så här ser jag ut när jag jobbar i alla fall.
torsdag 24 januari 2008

Inte min dag!


Idag är det inte min dag om jag säger så. Jag känner mig väldigt ful...

onsdag 16 januari 2008

Finns det någon mer än jag som Älskar Hello Kitty.

Gabriel hade en gång en katt som numera bor hos hans föräldrar. Katten heter Måns (fult), men jag kallar den för Monsie. Jag funderar på att köpa ett set till Monsie så han ser ut som Hello Kitty.


Och så här kommer han att se ut efter att jag tvingat på honom katt-raffset. Lol J

tisdag 15 januari 2008

Övergivet lasarett

Gamla lasarettet i Västerås.
Nu har vi gjort det igen. Vi har besökt en övergiven plats, eller snarare två st. Den första är ett övergivet lasarett som just nu skall renoveras. Byggnaden invigdes 1928 efter sju års byggnadsarbeten, men nu skall det byggas moderna kontorsutrymmen inne i dem gamla sjukhuslokalerna. Utsidan skall bara röstas upp om något är sönder men behålla den forna glansen.
För att se alla bilder så klicka
HÄR och gå in i albumet ”övergivna platser, sjukhus…”

Det andra stället vi var på var en gammal syfabrik. Det var en stor grön byggnad med en lång skorsten på framsidan, inte en hel ruta fanns i byggnaden och det låg en massa bråte på alla våningar så man knappt kunde ta sig fram. Vissa rum kom vi inte in i för dem var igenproppade med saker.
Efter att det varit syfabrik i byggnaden har det funnits såväl ett gym som ett Loppis Det gröna fula byggnaden är byggd på 40-talet, den är inte underhållen, den har stått tom i tio år och förfallit så nu luktar den illa. Kommunen har nu gjort klart att den skall rivas och försvinna från jordens yta!

söndag 13 januari 2008

Plagiat


En imitation eller kopiering av ett verk som framställs som egen skapelse. Men så klart. Gör man på ett eget sätt så går det ju igenom. men jag anser det pinsamt att åka runt i Sverige och sälja denna godisprodukt. Skumbilar. Allt med dessa skumbilar tycker jag min känna igen från en annan godis bil; Sveriges mest köpta bil.

torsdag 10 januari 2008

Alexandra förstör våran hytt

Då var jag hemma och utvilad från den stora kryssningen. Snacka om att hålla igång många timmar i sträck. Vi var 7st tjejer som åkte. Jag hade med mig Alexandra som partykamrat=)
Alexandra förstörde våran hytt. Det första hon gör när vi kommer ombord och in i hytten är att försöka fälla ner sängen. Den gick inte ner helt så hon tryckte på som fan. Då hörs ett brak och Rebecca och Emma kommer in i våran hytt och undrar var det var som small. Alexandra hade då haft sönder våran papperskorg. Den stod under sängen och det var den som tog emot.När vi skall åka hem gick hon på toa och satte på kranen under tiden. Saken var bara den att det var så gott som stopp i avloppet så vattnet svämmade över och ner på golvet. Säg inte till någon att det var vi som bodde i rum 6045!

lördag 5 januari 2008

Cinderella med Arvingarna

Östersjöns hetaste dansgolv!

Ska nu ut och åka båt! Imorgon bär det av till Åland med Cinderella. Jag skall åka på kryssning fram och tillbaka. Jag gillar att åka med Cinderella. Den båten har det mesta att erbjuda. Imorgon kväll blir det ett stort utbud på musik man inte får missa. Från schlager till toppband, rock och jazz. Samt mat som höjs till skyarna.
Både The Real Group och Arvingarna spelar imorgon. Jag funderar på att dricka drinkar med Arvingarna. =) He he
Hoppas bara inte det blåser så mycket dagen efter. Gillar inte när båten gungar för mkt!! Jag vet aldrig om jag är bakis eller sjösjuk, känner ingen skillnad. Men det blir nog bra.

fredag 4 januari 2008

Nya året firades med fyverkerier

Nyårsafton firades i Gabriels föräldrars villa. Det var middag och sen lekte vi charader och drack groggar. Middagen var helt obegriplig. Min vän Hysni hade druckit ett glas vin för mycket och spydde ut grodor ur munnen. Ingen förstod vad han sa.

Jag hade set fram att fira in 2008 med champagne och SingStar. Dock hade min syster lagt vantarna på SingStar och någon champagne blev det inte häller. Nya året kom istället med rök och fyrverkerier ute på gatan med Sonja bredvid mig som absolut skulle försöka ringa till sin pappa och sjunga ”ja må han leva”, PÅ 12-SLAGET! Jag sa att hon fick vänta och istället skålade vi och skrek Gott nytt År till alla andra på gatan som vi aldrig hade sett förut.

Mitt nyårslöfte till Gabriel blev: - Jag lovar att bara vara tjurig 4 dagar i veckan istället för 5 eller 6! Snällt av mig va?