lördag 16 februari 2013

Barnslig lek


Har varit på IKEA. De har fått in så mycket nytt och fint på barn- och babyavdelningen. (Det kanske inte var nytt, men jag har då inte sett det förut). Jag fastnade för en fin klädhängare och matchande krokar. Har absolut ingen plats men de var jättefina. Sen har det kommit in fina babyfiltar.

Jag var där för att köpa målarfärg och papper m.m. Blev lite handdockor och klä-ut-sig-mössor då de var så fina och skulle utgå från sortimentet. Har sett liknande klä-ut-sig-mössor på nätet och de har varit väldigt dyra.

 En hel smarrig IKEAkasse full med målarsaker och lite annat gott.

Haha. Var bara tvungen. Är ju yur kul som helst att klä ut sig. Tänk när Antonio och jag kan spöka ut oss tillsammans=)
 
 Klipper bort lapparna.

 Trollerihatten.

Cirkusdjur. Hur fina och lekfullka som helst. Ett lejon med en mus på huvudet, och en apa med en groda på huvudet.
 

5 kommentarer:

  1. Du har blivit så smal att din rumpa inte syns längre och huvudet ser jätte stor ut jämfört med resten av din kropp. Gå inte ner mer.

    SvaraRadera
  2. Hej Marlene, jag tycker du är jätte fin, fast ändå tycker jag att du har gått lite för mycket ner i vikt på kort tid. Undrar om du äter ordentligt? Mvh

    SvaraRadera
  3. Håller med. Du är sjukt smal. Inte så fint. Har du förstorat brösten de kan aldrig vara äkta?!

    SvaraRadera
  4. Men hörrni anonyma, precis som man efter att ha fått barn kan vara väldigt mullig kan vissa kroppar reagera genom att rasa i vikt. Och lika så finns det de som efter att ha fått barn inte har några bröst kvar medan andra får mer än de hade innan. Alla är olika och jag tror knappast att Marlene är den som svälter sig med flit.

    SvaraRadera
  5. åh, vilket sött lejon haha!

    SvaraRadera