söndag 16 december 2007

Julbord med jobbet

I Fredags var jag på julbord med mitt jobb i Rämnäs. Jag är djupt besviken på stället, och maten var sådär. Men Jag hade väldigt roligt. Jag satt bredvid Tony som verkligen är ett riktgigt "partyanimal". Han kallade mig för hans "lilla hallon" hela kvällen. Vad menar han med det? Ha ha.
Tony är även väldigt musikalsikt av sig så han kommer inte under med ett litet videoklipp här på bloggen. Här är Tony med "Jag Vill Vara Din Margareta.




Kvällens höjdpunkter

  • Kvällens Sämsta: När Pavle bytte ut sin öl mot en ramlösa med personalen. Patrick suckade och fattade inte varför han bara inte kunde beställt in en vatten, rört om med gaffeln, och sen var det ju bubblor i vattnet. Ge bort ölen istället!
  • Kvällens Pinsammaste: När jag trodde mig se, i ögonvrån, Kaj dansa robotdansen i schlager-rummet på BlueMoonBar. (Jag är inte säker om jag såg rätt)
  • Kvällens Citat: ”Jag tänker på Sahara. Nu är det torrt”. Jag minns inte vem som sa det. Det var någon på bussen som var jävligt sugen på öl må jag tro.
  • Kvällens Dans: Utfördes av Långe-Patrik. Och det kan ni se här ;

När vi kom hem från det där julbordet så var bussens första stopp i stan där de flesta gick av för att gå vidare. Alla gick in på bishops bar. Ingen musik, kallt var det, inga platser och bara 40+ . Jag och några till klarade det helt enkelt inte och gick till BMB istället. Vi hade väldigt kul. Bland annat uppträdda Da Buzz live på scenen med några låtar. Jag tyckte den ena sångaren var söt så vi pratade väl lite i sluten av kvällen. Men nu i efterhand när jag kollar bilderna så inser jag han var nog lite gammal. Alltså äldre än mig. Sånt man bara ser ”dagen efter”

Men till mina arbetskamrater framförallt; Hoppas ni hade kul på bishops bar. Erat eget val.
Detta missade ni:



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar