När jag var liten (typ överallt) så fick man bara ta lite
vaniljsås till äppelpajen. Vaniljsåsen skulle räcka till alla (varför man nu
gör så liten mängd om den nu ska räcka). Om det någon gång äts äppelpaj här
hemma så snålas det inte på vaniljsås. Godaste vaniljsåsen finns på ica maxi i
konditoridisken. Det är deras egna tror jag. Så himla tjock och krämig. Man kan
äta den som den är med en sked.
Varför snålades det? Snålas det fortfarande? Bara jag som
tycker att man inte ska snåla. Ska man få äta nåt gott och njuta, kan man väl
få göra det till fullo?
Alltså vaniljsås! Om du vill ha din sås krämig, måste du bara testa detta recept. Den var enkel att göra och gick ganska snabbt också, om man verkligen vill lyxa till det. Godast tycker jag att den var dagen/dagarna efter, då den fått stå till sig. http://www.dn.se/mat-dryck/recept/vaniljsas-1/
SvaraRadera