söndag 25 november 2012

Tråkig städning präglar helgen


Hela helgen har bestådd av att plugga teori varvat med storstädning och säkerhetsmontering.

Vi håller på att montera låd- och skåpspärrar då Antonio helt plötsligt får upp både det ena och det andra. Kan bli farligt om jag inte har 72 ögon och ser allt.

Han får upp ugnen. Finns det något lås till en ugn från IKEA? Förstå om den är på och han får upp den. Då har vi ett brännskadat barn om det går riktigt illa. Jag vet inte hur han får upp ugnsluckan, men barn kan pilla upp allt med sina små skruvmejselfingrar.

Massa städning håller vi på med. Luften i sovrummet kändes så tung. Jag hade svårt att sova. Vi rev bort alla lakan, täcken och kuddar. Lyfte bort madrasserna och dammsög dem noggrant. Dammsög under sängen, bakom elementet. Torkade alla hyllor och ytor. Tvättade mattor och Hiros korg. Bäddade med nya sängkläder.

Skittråkig helg helt enkelt. Bara en massa måsten som skall göras. Släng sedan in ett barn i det hela, som vill leka och ha ens uppmarksamhet. Allt tar 3 gånger längre tid.

Tvättmaskinen, som är sönder och läcker vatten ut över golvet, har gått på högvarv i två dagar. Idag fortsätter vi med säkerhetsmonteringen så vi kan möblera som vanligt igen. Nu står det bord och stolar lite varstans för att hindra Antonio att komma åt.

(Bild tagen av NextStepStudio)

4 kommentarer:

  1. Åh så fin den nya headern blev!

    SvaraRadera
  2. Han håller på just nu och ändrar=) Så det kanske ser lika olika ut varje gång ni uppdaterar.

    SvaraRadera
  3. Å jag har en liten fråga till dig. Bloggar också från blogspot men fått meddelande nu om "Det finns inget ledigt utrymme." Hur har du gjort? Köper du till tjänst eller finns det någon annan väg att gå?
    //Sara

    SvaraRadera
  4. Städning är väll inte så farligt? Jag brukar sätta på bra musik - då går det jättemycket fortare :-)

    SvaraRadera