tisdag 3 januari 2012

Önskemål av Annette från Linköping

Fått önskemål om att ta kort på händer och fötter på bebisen, och visa upp. Har mått så dåligt så har inte blivit så många bilder men jag lovar er att det komemr att komma i massor.
Här är lite bilder från igår.
Tycker ni fötter och händer ser lite torra ut så är det normalt. Ju längre barnet ligger i magen desto mer kan vissa kroppsdelar bli torra. Redan idag ser fötterna mindre torra ut.
Ingen behöver ge tips om att smörja med babyolja för det gör jag redan...
 Någon  håller på att somna...

8 kommentarer:

  1. Va fin han är marlene =)

    Tänkte bara höra, får din lilleman oxå kladd i ögonen? (gul/grönt)
    Bvc säger att det är normalt men jag tycker inte kunna se att någon annan bebis är kladdig i ögonen till och från, william är väldigt kladdig då och då och har tydligen mycket tårvätska oxå.
    Så tänkte om A oxå är det?

    *kram*

    SvaraRadera
  2. Men så söt! GRATTIS!

    SvaraRadera
  3. Ååh, fruktansvärt söt! Denna har ni allt lyckats med ;)

    SvaraRadera
  4. Tack Marlene! Älskar bilderna....kan nästa ''nosa'' på fötterna. Supersöta <3 <3 <3 Massor med kärlek till er! Pussar och kramar från Annette i Linköping/plastmamma ;-)

    SvaraRadera
  5. Glömde säga i min andra kommentar, att jag blev rekommenderad en sån uppblåsbar badring att sitta på! Ifall du har ont av att sitta, jag använde dock aldrig det för jag låg ner mest hela tiden första veckorna efter. Men jag skadade svanskotan under förlossningen, och det har jag fortfarande ont i nu över 1 år senare, men i början hade jag ont i svanskotan varje dag hela tiden, i flera månader..Så om du har ont av att sitta allmänt eller problem med svanskotan, så är en sån badring att rekommendera vad jag har hört :) kram

    SvaraRadera
  6. Jag tror inte att det skulle hjälpa. För ont. Blir till att ligga på sidan. Men om några dagar kanske en sån där ring skulle fungera=)

    SvaraRadera
  7. Jag lovar, han kommer bli en riktig riktig snygging som äldre! Åh, vad kul att man kan se sånt så här tidigt :) Nu är han dock en riktig riktig sötnos istället! Som någon skrev över, detta lyckades ni bra med! Och fint namn dessutom!

    Kram!

    SvaraRadera