torsdag 18 juni 2015

MVG på tentan och med det; SOMMARLOV!

Nu kom beskedet om att jag klarade den andra tentan också. Ett MVG, (2 fel), och med det så har jag klarat varenda tenta detta år!!
Mina betyg ser ut som följande: 3,3,4,5,5,5,5,5. På de kurser som jag hade 3:or är det tenten som avgjort det. Inlämningsuppgifter och arbeten har varit mycket bra. Jag är mycket engagerad i mina studier. Jag är mycket stolt över detta år i skolan, och även året innan det så klart.
Jag har fått massa fina presenter av svärmor för hon tycker jag kämpat så himla hårt detta år. Skola, ordförande och mamma.  Sen får vi inte glömma sjukdomen och operationen jag genomgick.
I nuläget börjar jag hitta tillbaka till mig själv och min kropp är snart återställd. Jag har lite läkarbesök inbokade och hoppas få hjälp med det som är mindre bra.


Idag börjar mitt sommarlov och nu äntligen kan jag slappna av lite.

Ni kan ju gissa hur många projekt jag har på g. På samma gång!
Jag har planterat massa på gården och även på våran uteplats. Jag håller på att sprutmåla samtidigt som jag fixar med en stor skylt till ge-och-ta-bordet i återvinningsrummet på gården.
Skall snickra en säng till Antonio är tanken och jag vill lägga nytt golv i lägenheten. Jag ska hjälpa pappa med att fälla träd och flisa grenar. Sen tänkte jag sälja av lite kläder här på bloggen igen. Emellanåt håller jag på med en "uppsats" på datorn.
Men först och främst kommer Antonio. Vi gör alltid nåt roligt efter dagis. Så mina projekt tar jag när det blir tid över.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar