söndag 20 oktober 2013

Traktorpyjamas och lek i tältet


Fotade Antonio när han lekte i tältet. Eller VI lekte i tältet, men när jag fotade, fotade jag, så på bilderna leker han själv. Han bäddar ner aporna för det gjorde vi precis innan. Han drar in kudde och täcke i tältet och bäddar ner sig själv.

Jag har en docksäng och en docka han ska få sen när han blir större. När han tycker det är kul att bädda och ha sig.

 

Pyjamasen är ny. Han fick den i present av mig. Han blev jätteglad. Köpte den på ett loppis som var förra helgen på torget här i Västerås city. Jättenöjd med köpet. Så roligt att kunna köpa lite nytt. Så roligt att ge presenter till Antonio. Han blir så glad. Får kram till och med.

 

Jag är helt klar med Antonios födelsedagspresenter och julklappar föresten. Allt är till och med inslaget utan 4 saker. En står i förrådet och de andra tre tar jag någon morgon när jag går upp så där tidigt och får 15 minuter över. Jag har slagit in allt annat på så vis. När jag fått 15 minuter över en tidig morgon. Tex innan skolan.

 

Jag tänkte göra ett kollage med presenter och julklappar jag köpt till Antonio. Kanske några av er har barn i samma ålder och vill ha tips. Jag är lite av en expert på presenter så delar gärna med mig av vad jag har hittat på.

1 kommentar:

  1. Oh pyjamasen va ju riktigt fin.. william har en liknande fast med vit botten.. Och visst är det underbart när man kan fynda fint på loppis ,är ju svindyrt med nya pyjamaser, fattar inte varför just de ska va så dyra nya?!

    Aaa lägg gärna ut bilder sen.. står helt still va jag ska ge min 2 åring i julklapp...!!!!

    Han är ju bara för söööt din gullunge..=)
    *kram*

    SvaraRadera