måndag 7 oktober 2013

Hur mår du i livet just nu Marlene

Oj oj. Jag har ju Hortons nu, och får varken vård eller mediciner. Blev sjuk 23:e september och får bara vänta. Vänta på telefontid, får en telefontid till en sjuksköterska en vecka senare, som i sin tur ger mig telefontid till läkare ytligare en vecka senare. Idag ska en läkare ringa mig.

Blev lovad mediciner mot min sjukdom. Fick Imigran nässpay som används mellan mina perioder. Kan få väldigt ont i huvudet som har att göra med min sjukdom. Då tar jag en dos i näsan, då inga tabletter hjälper. Det fick jag utskrivet. Det och 4 sprutor, 4 sprutor räcker till en dag, max två. Så inga mediciner mot min sjukdom som pågår just nu med andra ord. Ingenstans jag kan vända mig.

Har kämpat som fan att orka med skolan mitt i helvetet. Gå på lektionerna så jag inte missar. Har varit så rädd att behöva hoppa av pga av sjukdomen. Inte alls lätt när jag inte får vård.

Jag är sjuk nu nu nu. Behöver vård och medicinering nu nu nu. Fattar inte att jag ska vänta till jag blir frisk innan jag får vård, som då inte behövs?

Jag har klarat mig ändå då jag hade bunkrat upp med sprutor och kortison sedan sist. Försöker att alltid ha hemma då jag vet att det är samma jävla visa varje gång.

Ätit 6 tabletter kostison om dagen. Kortisonet har gjort mig pigg så jag orkar dagarna. Annars hade jag aldrig stått på benen. Kroppen blir otroligt trött av all smärta och kramper.

Kortisonet har gjort mig hungrig. Tar lång tid innan jag känner mig mätt. Äter och äter. Även bullar och godis är gott helt plötsligt. Brukar inte tycka om det i vanliga fall. Har gått upp och svällt upp på otroligt mycket på kort tid. Inget passar längre=(

Men huvudsaken är ju att jag orkar ta mig genom livets vardag dag för dag nu.
Här följer bilder på mig från i lördags när vi skulle på dop.



1 kommentar: