torsdag 23 september 2010

Snart fyller Hiro år


Hiro fyller snart hela ett år och då är det kalas här. Många undrar vad han önskar sig så jag skall göra det lätt med önskelista samt storlekar m.m.

Hiro önskar sig en sele från märket Puppia. Då stryps han inte när han ska dra åt olika håll, eller när vi drar i honom.
Hiro önskar sig en bärsele som hans mamma kan ha på magen när dom tex ska gå långt, har bråttom, ska gå i en affär, cykla m.m. Detta är svårt att få tag i men har hittat en på bla denna sida. Bra med magväskor för annars blir det ju dessa sidåväskor som skadar ens rygg. Tycker också att bära hund på ryggen inte ger full kontroll. På magen ska den va.


Länkar till sidor med Carrier front pet:
Magväska där benen sticker ut: NexTag.com
Rosa magväska i medium för alla er som bara ÄLSKAR rosa: dogsopplies.com
Lite mer pösig hängbag so man kan få plats ed under vinterjackan: pets2bed.com
Blå/vitrutig med nätfönster framtill om hunden vill ligga och titta ut: Amazon.com

4 kommentarer:

  1. Nje men det luktade konstigt när vi kom hit och det var kallt och omysigt :( Men nu har jag FÖRSÖKT göra mysigt i alla fall. De hade tusen konstiga saker så vi har tryckt in det mesta i skåp och i lådor...bla. stod det en minijulgran på bokhyllan! Haha.
    Jodå Jonas han blir nöjd...bra att fjäska lite tills vi åker någonstans och shoppar ;) Hihi.

    Hur går det med köket? Har ni varit och tittat någonstans?

    Massa kraaam

    SvaraRadera
  2. Hihi precis- vaniljglass med kolasås, mycket bättre! :)
    Jag har faktiskt ingen aning vem det är som äger lägenheten men det verkar som om det är en familj för det fanns barnmuggar i skåpen och sånna där utemöbler till barn haha.

    Ja ni kommer bli tokiga det är såå mycket man måste bestämma till köket! Ska ni ha nya vitvaror också? Åk runt till olika i så fall och PRUTA! Säg att ni fått bättre pris på andra ställen osv. Kolla in tretti.se där finns typ allt :)

    Kramar!

    SvaraRadera
  3. SV; Vi bor i hyresrätt så det är en massa gubbar för kvarnvreten som ska komma hit och göra om badrummet! Blir plastmatta, men vi får bestämma själva tack o lov!

    Har du föresten sett att man inte får ha hundar (oavsett storlek) inne på Igor. Så jävla irriterande, skulle in där idag med Willen ochblev stoppad i dörren. Man får ha hund överallt i stan förrutom där, så nu kan man ju inte ta med honom ner på stan längre? Vill ju inte knyta honom utanför om jag vill in där...

    Hmmmm.

    SvaraRadera