fredag 13 juni 2008

Trodde ni eller!?

Jag skulle ALDRIG kalla mina läsare för idioter. Men jag kan säga "luuuurade" till er. Trodde ni verkligen att jag och Honey-Bunny åkte till Kalmar och Öland som en dagstur ifrån Västerås? Fattar ni hur långt det är. Det är lika långt som att åka till Oslo i Norge.
He he. Va söta ni är. Det är tack vara er jag är så glad jämt;)

Vi har sålt bilen och åkte till Kalmar för att köpa en ny. Sedan åkte vi över till Öland för att skriva på papper, hämta original sätena, avgasröret och lite annat. På Öland bodde bilens ägares mamma i en stuga ifrån 1700-talet. Hon visare mig runt, det var lågt i tak och alla dörrar var ojämna. I trappen var det en grop på varje trappsteg där folk i över 200 år har gått. Var som att vara med i antikrundan.

Sedan köpte vi bilen och lämnade 1700-talsstugorna, kossorna och Öland bakom oss. Nu var det raka vägen hem som gällde. Vet ni hur lång tid det tar att köra 40 mil? Nej, lite mer kanske.. Ja har ont i huvudet idag från igår. Jag började må dåligt i Norrköping, ner till Kalmar, sen hem. Blev lite bättre på kvällen men ändå. Jag kan inte åka sådär långt. Aldrig mer, men det var ju för Gabriels skull (fjäsk) och han gör ju saker för mig ibland som han inte vill. Förutom min huvudvärk hade vi roligt också: Jag, Gabriel och Gabriels pappa Leif.



Här står jag vid havet i Kalmar. Höger om mig ligger slottet.


Nya bilen.
.
Vill ni följa hela resan så har jag fixat det med. Klicka bara här.
.
.

2 kommentarer:

  1. Ingen är lurad...det stod ingenting om en dagstur...vad konstig du är.

    SvaraRadera
  2. Hon är inte alls konstig...Så säger du bara för att du blev lurad!

    Det stod ju i inlägget före att: idag, väldigt snart åker vi till Öland
    och inlägget efter: om ner till Kalmar o hem....

    Det framgår alltså att det var en dagstur...
    Erkänn att du blev lurad..Hahaha

    SvaraRadera