måndag 29 november 2010

Mys & Bus med Hiro

Idag har jag ägnat massa tid till lilla Hiro. Vi har busat och lekt. Han var så glad imorse över all pudersnö. han springer och borrar ner huvudet och försöker krypa under snön. Sen tittar han upp och ser så förvånad ut. Så gulligt att mitt hjärta smälter varje gång han gör så.



Hela nosen är täckt av snö. Visst är han söt mitt lilla hjärtegull?
På kvällspromenaden var jag ute jättelänge med honom och lekte jaga på gården, byggde små kojor i snön som han kunde gömma sig i och gjorde spår i snön som han kunde hoppa efter mig i.
Nu ligger Hiro på min axel i sängen och vill gosa lite. Jag håller på att somna så det är verkligen dags att släcka och sova nu.
Tycker era djur om snön?
Kram.

5 kommentarer:

  1. min blandrasvalp älskar snön! hon är helt galen så fort hon får komma ut. Skönt att nått så enkelt kan göra henne sååå glad! :)

    SvaraRadera
  2. Svar: Ja, hon blev riktig glad, haha. Ligger där nästan hela tiden och hon blev faktiskt mycket lugnare nu så det känns bra :) Hon hade nog föredragit min säng också men snart blir hon alldeles för stor för det :)

    SvaraRadera
  3. Hej Marlene, det här är Jesus och Leifes granne Melinda som bor i det lilla gula huset. Jag undrar om du kanske vill och har möjlighet att sminka mig den 22 december då jag ska på skolbal.Tyckte dina sminkningar var passande :) Skulle vara kul och självklart kan du få en peng för det!
    MVH
    Melinda Thelin

    SvaraRadera
  4. Melinda.
    Låter jätteskoj. Det jag skulle vilja då är att vi träffas någon gång här väldigt väldigt snart och testsminkar, Så vi vet vilka skuggor vi ska använda och vilken frisyr jag skall göra.
    Hur gammal är du?
    Ska genast googla runt på sminkningar och frisyrer så jag får lite inspiration.
    Har du valt klänning? Har du valöt smycken. Jag har ju en hel del smycken som du kan få låna.
    Ska du ha väska till klänningen? För även fina väskor samt en vit balväska finns i min ägo.
    Så slipper du lägga ut massa pengar på allt tillbehör man ändå bara skall använda en gång.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Jag har fixat väska och eventuellt smycken (har inte bestämt mig än) :)
    Allt har jag, bara sminkning och frisyr som är kvar att fixa :) Vad bra att du vill ställa upp, är verkligen tacksam över det! :)
    Du kan komma hem till mig någon dag så kan du få se min klänning eller om jag tar kort.
    Du kan få min mail så kan vi skriva mera där om tider vi ska ses och så kan jag skriva mitt mobilnummer på mail där jag är kontaktbar hela tiden:)
    Min mail är: Melindathelin@hotmail.com

    SvaraRadera