tisdag 28 juli 2015

Fina retroleksaker

Antonio har valt en massa fina retroleksaker på en loppis i Norberg. 
 








söndag 26 juli 2015

Kalasfika

Vi har semester och vi gör en massa kul. Följ mig på instagram @marlenezufic , om du saknar alla bilder. Jag sitter mycket sällan vid datorn.
Vi har nyligen varit på en minisemester i Stockholm, och vidare har vi gjort utflykt till Ängelsberg och till Norberg.
Idag har vi varit på dop. Det hölls ute på landet på en gård. Passade på att vistas i skogen trots lera och regn.
Alla hade typ finskor som blev förstörda. Jag hade gummistövlar och regnjacka. Klipskt!

På onsdag blir det Stockholm igen, med hotell och barkväll. Önskar er en trevlig sommar. Puss

söndag 12 juli 2015

#ramlösakärlek. Vann en tävling

Jag vann en tävling på @ainabanaina´s instagram. Man skulle ta en bild på hur kärlek smakar. Jag la ut en bild på när Antonio pussade mig på kinden. Man kunde vinna ett kärlekskit. Så vad det var hade jag ingen aning om. Hur som så var det otroligt roligt att vinna något.
Jag var på stan med Antonio och hade handlat massa rolig utelek till honom. En hel kasse från TGR. Så kom jag på paketet så vi gick och hämtade ut det. Var ju mycket större och tyngre än vad jag trott så det var väldigt svårt att gå hem. Blev många pauser med allt jag bar.

Det jag vann var en mycket fin träbox med ramlösa i. Lite kärleksgodis, badmys och en helkroppsmassage.


 



onsdag 8 juli 2015

Power Meet 2015. Lördag party party

På lördag eftermiddag började festen. Antonio var hemma hos faster och där fanns fler barn. De såg bilar, åt mat och badade i Mälaren.
Jag hade förfest på min uteplats med sjukt snygga tjejer.
Efter lite mingel gick vi ut och satte oss. Grabbarna hade ockuperat en hel hörna med partytält, högtalare, grill mm. Jag tog inte så jättemycket bilder för sen ville jag inte ha kameran ute då vi druckit alkohol. Någon blond idiot fick för sig att vi skulle shotta. Note to myself: Shotta inte!
Kvällen var hur rolig som helst. Jag skrattade så jag låg ner. Tappade rösten och blev sjuk. Fick lida både söndag och måndag men denna fest var hejdundrandes rolig.
Fan vilken grym Power meet jag har haft.
Ny checkar jag ut och vilar upp mig. Blev ju sjuk och har feber nu. Hoppas jag blir bättre snart och får orken tillbaka.



 













Badutflykt på Björnön innan lördagens fest

Lördag förmiddag vid 10-tiden åkte jag, syster och Antonio till Björnön för att bada och fika. Det var lugnt på mitt lilla smultronställe så vattnet låg ganska stilla. Det var varmt i vattnet så till och med jag badade.





Power Meet 2015. Fredag med fincruising längs Löga och burnout på Hälla

Har legat utslagen i soffan efter  helgens Power meet. Och sen har jag blivit sjuk så har legat med feber. Därav blev bilderna lite sena. Här kommer bilderna från i fredags. Vi var ett helt gäng som möttes upp vid kajen för att titta på fincruisingen. Massa ungar och massa mat. Barnen hade jättekul. Efteråt åkte Gabbe hem med Antonio för att sova edan jag mötte upp min vän Sofia för att åka ut till Hälla och kolla på burnout-show. Vid det läget hade mitt objektiv gått sönder så den fokuserade inte. Så bilderna blev suddiga tyvärr. Blev någon enstaka bra då fokusen ligger långt borta. Alla bilder på oss och andra människor blev bara sudd. Så nu får jag klara mig på mitt porträttobjektiv.