torsdag 31 juli 2014

Grill, öl och bad hos Sofia & Chris

Hänger ni med nu i min uppdatering om min sommar? Jag tappade lusten efter lite bråk om nåt jag bloggat om, eller kanske snarare inte bloggat om. Kan ligga skitsnack bakom men jag vet inte. Låter det vara. Jag tycker ju bloggen är rolig och att hålla på med alla bilder är superskoj.
Lets go!:

Vi har varit på mat hemma hos våra vänner Sofia och Chris. Äntligen blev det av. Jag var den av Gabriel och mig som drack öl den kvällen. Jag hade med mig öl i en påse, men de bjöd på öl när vi kom så jag sparade dem i kassen.

Vi satt i gräset och pratade. Antonio och Sofia plockade "Smulbär"? tror jag det heter. Sen grillades det kött. jag åt tills jag inte kunde trycka ner en tugga kött mer.

 Outfit-bilder.


 KLassiker att ta bilder på väg till bilen, eller vi bilen.






 Sofia och Antonio letar smulbär under fågelnätet.




 Sofia och Antonio hittar en nyckelpiga i salladslandet.


 Antonio och Chris låtsas prata i telefon med varandra.











Antonios efterrätt tog slut i fyra tuggor. Här tigger han mer av Sofia. Tigger och tiger, går fram och gapar, skulle jag vilja säga.

 Hur ser man arg ut Antonio?, frågar jag. Dessa två bilder är han svar. HAHAHAHAH!!!!






Chris är bra på mycket.

Som att göra en turban av en handduk tex.

Rolig kväll, bästa sällskapet, mycket öl. Tummen upp!

Många dagar i Vad

Vi har spenderat många dagar i Vad. Har alltid med oss värsta packningen. Mat, stolar, kaffe, fika, leksaker. Ibland får Hiro följa med.

 Tanka bilen på vägen.

 Skitungen bak i bilen.



 Här kopplar mamman av med skön musik och kaffe.


 Någon hittade en orm i vattnet. En liten men ändå, den simmade där vi var.

 Antonio och Pappa bygger i sanden.

Pappan slår på stort och pyntar med stenar.
 


Lunch med åska och blixtar

Minns ni för någon vecka sedan då det bröt ut ett förskräckligt oväder? Då satt vi på ett café nere vid vattnet. Mörka moln strömmade in och sen lös hela himlen upp. Ett åskljud mullrade så Antonio bajsade på sig.  (Han bajsade kanske inte på sig just av mullret, men tajmingen var så otroligt rolig).

Vi åkte fort hem till Hiro som var hemma själv. Det åskade så högt den dagen, och sen den dagen har Antonio blivit mycket intresserad av åskan och blixten. I början kunde han gå ut på loftgången på morgonen och ropa: Åskan, Blixten, vart är ni!!!?



Tror t-shirten jag har på mig är Antonios favorit. Han pekar på glassarna och säger att han ska köpa den och mamman ska köpa den.