torsdag 26 juni 2014

Naglar fixade

Då har man fått både naglarna på händerna och fötterna fixade av snälla Jennie. Var sugen på den där neonrosa färgen men ville ej ha den på händerna. Så tog den på tånaglarna. 

 Jag målar aldrig naglarna, så detta var något utöver det vanliga. Hur skönt som helst att någon annan gjorde det åt mig. Satt och drack kaffe och tog det lite chill.

Promenad i skogen med hundarna

Har varit på promenad i skogen med min vän Jennie och våra hundar. Vi har inte setts på hur länge som helst, men nu har jag sommarlov och umgås gärna med mina vänner.

Jag har inte tränat på 3 dagar nu, för jag sträckte mig och fick ont + en mildare förkylning i halsen och i näsan.

Går uselt med vikten. Går upp istället för ned. Får inte på mig jeansshortsen längre. Fattar ingenting. Jag är ju jätteduktig. Måste hitta boven i det hela.


 

tisdag 24 juni 2014

Vad ska jag ha på mig?

Jag ska ha en hejdundrandes rolig helg. Min vän Sanna från Dalarna kommer hit på fredag. Hon kommer sent på kvällen så vi ska äta fort, fixa oss och sen dra ut. Lördag blir det öl förfest och hela köret, för att sen gå på festival.

Men nu står det helt stilla. Vi ska vara utomhus, dansa och dricka alkohol, vara snygga och slänga med håret, men vad fan har man på sig? Vädret säger moln, inget regn, 15grader om kvällen.

Jag har mycket svårt för jeans. Tror ni man kan ha shorts eller blir det för kallt? Har man ens på sig jeans när man går ut? Jag festar aldrig. Jag vet inte.

Man måste nog ha en tjockare jacka va? Tycker det är så svårt. Kan det inte bara vara varmt och sommar så man kan ha klänning och kavaj? Det var min plan liksom, som sket sig. Hjälp mig!!

Efter dagis

Varje dag efter dagis gör vi något skoj. Blir olika utflykter. Att hänga hos mormor i lekparken på gården, är minst lika roligt som att åka och titta på djuren. Mycket skönt för mamman att kunna slappna av lite. Kan hända att kaffe serveras på gården, då blir mamman extra glad.
Detta gör vi snart om igen=)
måndag 23 juni 2014

Strandpromenad

Strandpromenad med familjen.lördag 21 juni 2014

Midsommarmiddag

På kvällen var familjen på midsommarmiddag. Vi hade sjukt roligt. Jag smakade tre klunkar öl, men det var det alkoholintaget. Jag valde att vara nykter. Jag ska ju faktiskt festa en tvådagars nästa helg. Har druckit öl en gång så länge jag gått i skolan. Inte ofta jag festar. Rädd att hamna under bordet efter två öl... Haha. Ska bli superkul nästa helg!!

Jag fick tyvärr ingen bild på hur många vi var då alla var utspridda hela tiden.