torsdag 23 januari 2014

Mot sjukhuset igen då

Nu ska jag gå till sjukhuset. Skall tll lungmottagningen.Ska prata om att jag vill ha syrgas i hemmet som jag vill prova att använda när jag har min sjukdom. Eller när jag får den snarare. Imigransprutorna jag tar i låret är inte bra i längden.

Svinkallt. Har gått och lämnat Antonio på dagis och sen hem. Lite smoothie och mackor i magen och nu ska jag gå igen. Efter sjukhuset blir det upprop i skolan och sen stanna kvar och plugga fysik.

Jag läser om ellära just nu.

tisdag 21 januari 2014

Saker jag glömt bortHöll på uppepå en garderob och då hittade jag lite olika tavlor. Tre barntavlor och en shabby chic-tavla. Hade helt glömt bort dem. Den med rosen ställde jag i sorummet på en hylla, och en av barntavlorna satte jag upp på Antonios väg. Den fick precis plats bakom några krokar och stringhyllan. Satte lite häftmassa på baksidan så den inte skulle tippa framåt.

 

För ett tag sedan letade jag som en tok efter ett porslinsrådjur på loppis. Ville ha ovanför sängen i sovrumet i tallrikshyllan. Helt plötsligt stod det ett porslinsrådjur i ett skåp.  Hade ju fått ett av farmor. Ibland glömmer man asså. Hahaha.

Mot sjukhuset

Nu ska jag till sjukhuset och få sprutor i nacke, axel och arm igen. Sen ska jag till Tillberga och plugga där.

Haft s himla ont och har haft svårt att sova. Har längtat till denna dag. Ringde till Smärtkliniken och ville boka in en tid, men det var bara tisdagen jag kunde, alla andra dagar går jag i skolan. Förutom på torsdag då jag ska till lungmottagningen. Så de proppade in mig. Va snälla de är på Smärtkliniken.

Kommer vara lite dåsig efter behandlingen men det det gör inget. Lite fysik och matte kommer jag få gjort.

Ha en bar dag

måndag 20 januari 2014

Shop some new clothes


Äntligen, på tiden asså. Åh så roligt det var att köpa nåt nytt till sig själv. En hel outfit med tights och luvtröja från BikBok. Två fina linnen till sommaren från Gina tricot. Mössa och snygg tisha. Stormtrivdes i skolan med mina nya kläder. =)

Se upp i backen

Familjen har varit ute och åkt lite bobb med Antonio. Sist vi åkte frös jag, så denna gång hade jag verkligen klätt på mig. Grejen denna gång var att jag hade FÖR MYCKET kläder på mig. Haha. Blev helt varm av att åka ner för backen och sen dra upp ungen på bobben.

Gabbe och jag åkt ner varannan gång. Jag blev helt slut.

söndag 19 januari 2014

Nu har jag gått klart höstterminen

Nu har vi gått klart höstterminen på Mälardalens Högskola. Detta firades i helgen. Jag och en klasskamrat gick ut och tog en öl...eller två. Planen var att gå ut mellan kl 22:00-24:00. Kl 23:30 var vi fortfarande hemma, så planen sprack ju.

Vi kom väl ner på stan runt midnatt. Hahaha.

Vi hade roligt och skrattade i massor.

Kom hem lite efter 03:00 och det var så kallt ute.


Tog bilder med telefonen ute, fast utan blixt. Bilderna är helt mörka. Nu har jag lärt mig att ta MED blixt till nästa gång. Nu dröjer det väl ett halvår innan nästa utgång. Haha. Vi fick en ledig helg nu efter båda tentorna. Men nu börjar allt plugg som vanligt och jag ska kämpa mig igenom detta halvår också.=)

Jag toppar håret


Jag skulle ju lägga upp bilder på hur det gick hos frisören, men när jag kom hem från stan och skulle sätta på datorn så var den bara svart. Det hade gett upp sitt liv somdator helt enkelt. Men nu har jag varit och hämtat ut min nya dator från Elgiganten då jag anser att den är oerhört seg fast den är ny.

Den fastnar hela tiden på saker som inte ens är tunga. Tex att bara byta bild i bildprogramet. Att öppna word, att sätta på datorn.

 

Jag saknar min gamla dator=( Buhu.

 

Vet någon vaför allt är så suddigt på nya datorn? Alla ikoner och så är suddiga.

 

Nu till håret. Jag klippta av mig mina slitna toppar igår. Jag tror inte att det blev en decimeter, men det blev ju en bit i alla fall.   

På salongen jag klippte mig ska det ev börja säljas löshår längre fram. Av bra kavllite. Så jag ska börja spara ihop till ett köp asså.
 Nytvättat. Så här långt var det innan frisören satt saxen idet.
Får håret stylat med en massa rundborstar.
ite droppar i det färdiga håret.
Fönat och klippt.
Här har jag satt i mitt löhår för att få lite volym.

Fin plåtservis designad av Karin MannerstålAntonio har i julklapp fått en Servis av märket Pelli Anni. I veckan hade Antonio en kompis här, och de fick ha riktigt vatten i kannan och leka i hans rum. Sen tog vi ut servisen här ute och skålade och de fick vindruvor och en bit munk.

Så roligt med serviser. Men bästa servisen är nog den där röda med vita prickar. Den vi brukar leka med ofta och då är aporna med.

fredag 17 januari 2014

Nu ska jag klippa av håret

Bokade en tid igår för klippning. Så alldeles strax ska jag bege mig iväg för att klippa håret. Och ni vet inte hur mycket jag tänkt klippa av det. Spännande va?

Får lägga upp bilder sen om jag hinner.

 

Ha en bra dag på er. Solen skiner!

Nu är båda proven gjorda

Shit vilket tufft slut på veckan. Tenta både på onsdagen och torsdagen. Men nu är de gjorda och det känns så skönt.

 Nu får man bara hoppas på att man klarade av både fysiken och matten.

Igår kom jag på att nu har jag gått klart höstterminen på Mälardalens Högskola, så ikväll ska jag och en ur klassen fira med att gå ut och ta en öl. Innan ska vi vara här hemma och jag ska styla oss, medans vi lyssnar på musik.
 

torsdag 16 januari 2014

Nya byxor från Lindex


Antonio har fått byxor i julklapp och födelsedagspresent. Innan julledigheten hade han på gränsen storlek 98. Nu har han enbart storlek 104. Var ju som sagt och lämnade in för små kläder i morse. Då får man lite pengar tillbaka om det säljs, och då kan jag köpa nya kläder till ungen.  Jag köper ju hälften nytt, hälften begagnat.

 

Jag brukar alltid förbereda morgondagens kläder kvällen innan. Både till mig och till Antonio. På morgonen går det fort fram, och då jag har inte tid att välja ut kläder. Har jag mycket tid en söndagskväll så kan jag välja för hela veckan. Men det händer inte så ofta.

 Man spar i alla fall in mycket tid på att ha ens egna kläder och barnets kläder framplockade, vikta i en hög.