torsdag 29 augusti 2013

Paddla kajak

Det var prova-på-kväll på kajakklubben. Sanna och jag skulle paddla, men jag hade precis tagit sprutor i armen och hade ont. Kom på samma dag att jag inte kunde paddla med henne. Min axel skulle aldrig klara av det. Gabriel fick hoppa in. Antonio var hos mormor under tiden.  Jag körde dit. Gabbe satt fram och Sanna bak. I bilen lyssnade vi på Numera!  - “Varför Gör Du Det Med Honom”.

Jag var ju med i början när vi letade vart det var. När vi väntade på våran tur och när Gabriel och Sanna fick prova ut varsin kajak. Sen när de paddlade ut gick jag längs kanten och sen gick jag och satte mig på en brygga och tittade på. Det var så fint med allt glitter på vattnet. Varmt och skönt var det. Vi hade tur med vädret.

onsdag 28 augusti 2013

Imorgon börjar skolan

Nu har jag köpt alla böcker, dock inte hämtat eller fått dem än.

Jag har skrivit ut scheman och inforation om introduktionsdagarna.

Jag har varit i skolan och letat efter de salar jag ska ha upprop i samt lektioner. Har tagit reda på vart första uppropet med klassen är någonstans. Sett mig omkring i skolan lokaler. Imorgon börjar allt. Kan man förbereda sig mer än vad jag har gjort?

Party outfit



I lördags var det middag och förfest hos Sanna. Jag var sen så för mig blev det bara förfest.

Skulle äta och vila magen. Packa och lämna Antonio hos mormor. Sånt tar tid vettni. Sen hem och tvätta av sminket och börja fixa mig. Hår, kläder och make.

Jag trodde jag var jättesen när jag kom hem till Sanna, men när jag kom hade de precis börjat sminka sig. Så jag fick hjälpa till att sminka och fixa hår på tjejerna.

Jag tycker det är roligt att sminka folk som inte är vana att ha så mycket smink. Inte ens vid utgång. Så känner de knappt igen sig själva i spegeln och ba: shit, är det jag? Say Whaaaat!? Haha

tisdag 27 augusti 2013

Snart mår jag bra igen

Jag är inte nå bättre idag. Har ont i halsen, trött och mycket orkeslös. Är sjuk nu igen. Antonio däremot är frisk och befinner sig på förskolan igen.

Jag har ju varit trött större delen av sommaren pga smärtan i nacke, axel och arm. Det var semestertider så när jag väl ringde till sjukhuset var läkaren på semester.  Igår var han tillbaka så jag var upp till Smärtlkiniken och fick sprutor. Då får jag ont i armen för den blir slö. Måste vara försiktig. Kan inte använda armen alls. Var svårt att ta hand om Antonio på kvällen.( På dagen hade vi varit hos min mamma).  Idag har jag jätteont på ovansidan av handen. Tror bara jag måste vila armen mer. Två dagar brukar det ta.

Men jag vet att jag kommer må så bra sen. Huvudvärken försvinner, smärtan försvinner och illamåendet försvinner. Jag blir stark och pigg.  Ja, bara jag blir frisk från viruset också.

Antonio and the girls

I lördags åkte jag, Antonio, Sanna och hennes två vänner samt hundarna till Björnön. Det var en varm och skön dag. Perfekt för en utflykt.

När vi kom ville Antonio hålla i Sannas hunds koppel. Men hon kan rymma så istället fick han hålla i Hiros koppel. Den hunden kan inte rymma. Hahaha. Hiro hade svårt att slappna av och kissa så jag släppte lös honom och höll själv i andra änden av kopplet. Antonio reflekterade inte att Hiro sprang framför honom och sen runt honom. Vi skrattade bakom Antonios rygg. Dumma oss. Vi undrade hur länge det skulle hålla. Men sen anade ungen misstankar. Vände sig om och följde kopplet. Jag höll änden bakom min rugg. Han pekade bakom ryggen min och frågade efter Hiro. (Som inte heter Hiro utan Iåå). Jag tog fram kopplet och visade honom. Satte mig ner och förklarade och bad o ursäkt.

-          Älskling förlåt men det är mamma som håller här. Hiro kunde inte kissa. Var jag dum nu?

Sen kopplade jag Hiro igen när vi kom ut från den smala stigen.



Vi satt på gräset. Pratade, njöt, umgicks. Antonio sprang och Sanna och jag turades om lite och springa efter och följa med honom på hans äventyr.  Antonio rotade igenom Sannas väska. Sanna gjorde frisyr på Antonio. Sen mös han hos sin mamma.

Titta på bilden ovan. Så mysigt vi har. Dock varade det inte så länge. Med alla myror i blöjan går det bara inte. Men igår när vi var själva på kvällen låg han på min mage länge. Låg med huvudet på mina bröst. Pussades och mös med sin lilla hand i min, och det varade länge. Jag njöt. Jag fick hålla honom som en liten bebis. Han låg kvar.


Det kom ett flygplan som flög långt. Antonio ställde sig på tå, vinkade. Hej hej, ropade han.