onsdag 30 maj 2012

Antonios första tand tittade fram idag!


Antonio är idag 5 månader och 3 dagar gammal. Idag har han gallskrikit två gånger. Han brukar inte skrika sådär så jag blev ju helt ställt. Då sa min granne att hon sett att en tand var på väg så det var nog det. Vi gav honom kalla puréer och saker att tugga på. Antagligen tuggade han på så mycket så den tunna hinnan gick sönder för nu på kvällen kom tanden fram. Man känner den tydligt med fingret eller om man skrapar med nageln.
Knäppte 100 bilder för att få med den pyttelilla tanden. Hans tunga åker ju bara ut eller så suger han på mitt finger.
Den är längst fram till vänster på bilden här ovan. Lite suddigt men den är där!

tisdag 29 maj 2012

Mobilen klistrad mot örat

Det är så mycket styrelsearbete just nu. Massa ärenden som ligger öppna. Så fort Antonio sover middag eller är lugn så passar jag på att ringa och fixa. Idag har det varit extremt mycket. Mobilen klistrad mot örat mest hela dagen. När samtalen var klara kunde jag vara lite social under promenaden.
Syster skulle ta bild av blommorna. Hon fick med en spindel såg hon i efterhand. Precis en sån där grön hittade jag på en av köksstolarna i går. Den höll på att bygga bo. Hade väl kommit in genom att den satt fast på vagnen eller i mitt hår.
 HJT servic. Check.
 Försäkringsbolag. Check.
 MBF. Check.
Vagnen smakar mumma idag också. Check.
 Syster plåtar Hiro.
"Projekt att ta hoppbild". Jag blev så mongo på alla hoppbilder så mina hoppbilder läggs inte ut.

måndag 28 maj 2012

Mormor har köpt kläder till Antonio


Värmen bara slog till och då insåg jag att Antonio bara ägde 4 st kortärmade bodies varav en var storlek 74/80 så den är på snäppet för liten. Mamma var snäll och köpte 4 stycken kortärmade bodies på Lindex. Den ena är vit men den är med där på översta bilden till höger.

Farmor har också köpt kläder till Antonio fast dem fotade jag aldrig. Då fick han bodies och dragkedjströjor som vi har som jackor.

Trerättersmiddag på Elite Stadshotell

Mamma var här på sin lunch så jag kunde föna håret, sätta i löshår, locka lite, sminka mig och byta kläder. Snabb va? För kl. 15:00 hade jag möte här hemma med Länsförsökringar (Styrelserelaterat).  Kan ju inte ta mig någonstans då jag har Antonio så jag har alla möten hemma hos mig.

Kl. 17:30 skall jag och två ur styrelsen gå på föreningsstämma i MBF på Elite Stadshotell. Först är det mingel och drink, sen stämman och efter det en trerättersmiddag med dryck. Jag är så hungrig nu men spar mig till ikväll så jag får i mig allt. Ska bli så gott!

Därav är jag lite uppklädd så här mitt på dagen.

söndag 27 maj 2012

Min bästis Josephine fyller 25år

Igår var jag på min bästis Josephines 25-årsfest.
När man kom fanns bål att smutta på och lite plockmat att mumsa på. Efter en stund bjöds det även på lasagne.
 Josephine öppnar presenter.
Nu är det frågesport. Väl planerat av Josephine. Kategorierna var sex och samlevnad, allmänt och hur väl känner du mig (Josephine). Vi var tre lag. Svarade laget fel fick man äta jello shots. Det var fan trögt att få ner de där dallret genom halsen, men samtidigt roligt för jag har aldrig i hela mitt liv ÄTIT alkohol.
 Mitt lag, även det vinnande laget! Här med varsin geleshot i handen, påväg in i munnen.
 Lekledare Josephine.Vårat lag är det i mitten på tavlan. Ni ser ju hur bra det går för oss=)
 Hemmabakad tårta och cupcakes. Jag fick en matlåda med mig hem till Gabriel. Han älskade tårtan!
Josephine hade plockat bort tv:en för annars hade väl alla bänkat sig i soffan och kollat på eurovision. Detta hindrade inte Julia och mig som spänt följde röstningen via svt.se, Julias mobil.
 Så här glada blev vi när Sverige vann!

Tack för en trevlig och rolig kväll Josephine. Skrattade massa, fick träffa nya människor och du hade förberett allt så bra. Me like=)

Precis grillat korv på gården

Vi har precis grillat korv på gården med grannar och vänner.

torsdag 24 maj 2012

Detta fick jag när jag var på BVC idag


Idag på BVC  så fick jag en presentpåse med lite gott och blandat i. Hur kul är inte sånt här? Det ligger till så att min BVC-sköterska har en dotter som har fått massa kläder, smycken och parfymer av mig. Att rensa i alla skåp och garderober är a&o för mig. Vad är värt att sparas, vad skall slängas och vad ska skänkas? Därför fick hon en massa från mina utrensningar, samt min systers utrensning. Dottern ville ge mig ett tack så jag fick lite saker till mig och Antonio.

Vågen är elak idag

tisdag 22 maj 2012

Marlene provar Ziperall

Idag har jag varit på Ziperall i Zigma, Västerås City, och provat lite olika ziperaller. Kära syster Rebecca var med mig för hon skulle också kika om det fanns någon som passade. Vi provade en massa olika. Fick beslutsångest om vilken jag skulle välja.!När man väl fick på sig en så blev man ju skitsnygg. Sen provade man nästa och var lika snygg i den. Till slut valde jag en grå ziperall med motiveringen: "Jag kan gå ut med hunden om jag drar på mig en jacka över, ser ut som vanliga mjukisbyxor". Fast den röda och den blåa var ju så fina dem med.  Som sagt: beslutsångest!