onsdag 30 november 2011

Den här låten blir man glad av

Gabriel visade mig en låt som han gillade. Man blir glad av den.
Jag kan sätta på en bra låt medans jag sminkar mig, städar eller plockar undan här hemma.


Länk till låten på spotify

"Det ser lite tomt ut"

Några som varit här har sagt "Det ser lite tomt ut där på väggen".
Barnsängen ska stå där men jag kan hålla med om att det är lite tomt. Så igår satt jag och letade hyllor på nätet för att sedan mäta på väggen, titta, kolla bilder, mäta igen, titta på håll, titta på nätet. Blev till slut två st tavelhyllor från IKEA i vitt. (köpte de när vi var på julbordet igår, samt två stora tavelramar)
Så idag ville jag självklart få upp hyllorna, så min granne Timh var här och borrade upp dem åt mig.
Har beställt två tavlor från babywall som borde komma imorgon. Ena tavlan ska sitta på den översta hyllan. Det är en tavla med bebisens namn på. Så imorgon ska ni få se hur fint det blir. Så spännande det ska bli. Längtar.
UPPDATERING:
Hann inte idag, men imorgon.

Dagens outfit

En fin överraskning av min Gabriel

Idag fick jag en fin present av min kille. En massage på stan för min onda rygg. Jag tycker det var väldigt fint av honom att ge mig en massage. Lite krångligt blev det när jag skulle hitta en ställning att ligga bekvämt på massagebänken med en stor mage. Jag fick ligga lite på sidan och göra det bästa av situationen. Det var väldigt skönt. Skönast var i slutet då jag fick mina händer masserade. Mina händer ville att massagen aldrig skulle ta slut. De ville ha mer, mer och mer.

tisdag 29 november 2011

Julbord på IKEA

Idag var vi på IKEAs julbord.. 99 kr med Familykort. Sen dricka på det: 10kr.  Jag tyckte det var jättegott! Jag är supernöjd. Gör gärna om det!
Någon mer som varit och mumsat julmat på IKEA?

Nytt smink som ska bli roligt att prova

Har inhandlat nytt smink. Sånt där som var slut här hemma, och som jag inte kunde vänta med att önska mig i julklapp för jag måste ha det nu. Så som mascara tex.

Julerbjudande på Kicks. Köpte man en mascara fick man med en svart kajalpenna med sudd i ena änden. Det är denna jag använder med clinique high impact mascara uppepå

Allt kommer från Kicks, Centra. Vissa saker har jag fått och andra har jag köpt. Jag är clubkort där som jag drar varje gång jag handlar och då får man poäng. Jag väljer att handla mina produkter så som krämer m.m på Kicks så jag får mina poäng. Jag har blivit guldmedlem vilket är det högsta man kan bli. Då ingår det att man får gratisprover när man handlar. Jag kan ju säga att jag inte behöver köpa en parfym på ett bra tag, då jag några flaskor hemma + en massa prover som jag fått från Kicks. Har många nya dofter från de stora märkena. Så kul att testa och variera.

Jag får även pengar tillbaka beroende på hur mycket jag handlat. 25kr eller 50 kr. Precis som på ica maxi. Även rabattkuponger så som 20% rabatt på ett köp, eller handla för 500 kr eller mer så får du 100 kr rabatt. Jättebra!

Sen får man hem Kicks tidning och där brukar jag leta efter erbjudande där man kan handla en viss produkt och få ett paket på köpet. Denna gång fick jag ett paket från clinique om jag handlade produkter av det märket.
Denna make up remover är den enda som fungerar till min hy. Använder inget annat än varmt vatten för att ta bort mascara, ljummet vatten till ansiktet och sen efter denna remover.
Testar just nu denna produkt som skall ta bort ringar under ögonen. har den varje morgon och kväll. Skönt med den kalla kulan. Man känner sig fräch.

Estee Lauder, double wear, mascara + concealer. Använder concelern varje dag då jag i och med graviditeten har rätt så mörka ringar under ögonen.


Shampoo och balsam från Björn Axén mot torrt hår. Och en massa läppstift i olika färger från Lumene. de här läppstiften "mjölar" inte på läpparna.
 3 st läppennor och en grön kajal. Räcker med läppenna och en glans så sitter det längre än ni kan tro. Det sitter fast man ätit mat.
Här är allt i helbild. Inte allt då, något var julklapp och inslaget så det kunde inte vara med i bild. Läppglanset i vänsta hörnet fick man med i clinique-paketet och det sitter i timmar. Har just nu med mig det i jackfickan om jag ska iväg en längre stund.

Som ni kan förstå har jag olika färg på läpparna varje dag just nu.

Så handlar ni på Kicks så säg till att ni vill ha ett medlemskort. Något jag verkligen kan rekommendera. Så drar ni det varje gång ni handlar. Här i Västerås handlar jag allt på Kicks som ligger i centra.

söndag 27 november 2011

Adventsfika

Ikväll har vi haft adventsfika för våra vänner. Vi bjöd på  en massa julegott...

Jularrangemang/bordsdekoration

  • En stor skål
  • Granris-slinga
  • Det du vill pynta med.
Jag använde små paket gjorda av tvålar och små tomtesäckar med bommul i. Självklart har jag gjort båda pynten själv. Den kan stå på matbordet vid en bjudning, på en byrå eller på vardagsrumsbordet. Flytta runt som man själv önskar.

Pynta loftgången med granris

Inför adventsfikan idag där vi bjudit in en massa vänner, så ville jag göra fint och välkomnande på loftgången. Vi har en matta som blåser upp i ena hörnet, så när jag låg i sängen i morse, kom jag på idén att hämta en stor kruka ur förrådet och fylla den med granris. Så jag har varit ut och plockat granris i skogen nyligen. Gravid kvinna i månad 9, som försöker ta sig fram vaggandes i mossan, iklädd gummistövlar.
 Granriset räckte även till att fylla en balkonglåda. Så nu är det juligt där ute. Tänkte sätta en tomte i balkonglådan och sen tända ett ljus i en ljuslykta så det blir riktigt välkomnande.

lördag 26 november 2011

Julmarknad på Ängsöslott

Idag var vi på en riktig julmarknad på Ängsöslott. Min mamma och lillasyster var också med. Vi tittade på julekransar av granris, ljuslyktor, hantverk, ostar, korvar och mycket, mycket annat. Det var så mysigt.
Ett minus var att jag hade varit in på slottets hemsida och läst om öppetider och så och där stod inget om entréavgift. 60 kr kostade det. Jag hade inga pengar med mig! Tur att Gabriel hade det. Jag hade bara kortet med mig för jag tänkte inte köpa nåt. Ville bara gå runt och titta och mysa bland tomtar och fårullsplädar=)

Det fanns stånd på gårdsplanen och inne i slottet. Var så vacker och juligt inne i slottet. Ljuset som spred sig på stenväggarna var helt otroligt underbart. Sen fanns det även stånd i en lada längre bort. An kunde rida en runda på två fina hästar. Jag hade gärna ridit men var osäker på om man får rida när man är i 9:onde månaden, så jag avstod.