måndag 28 februari 2011

Nu har jag matat fiskarna med död hud

Vi har varit och suttit med fötterna i en liten bassäng med små fiskar i. Fiskarna äter död hud frán fötterna. Alla som varit i Thailand vet vad jag menar.
I början fick jag panik för det kändes som små elstötar. Ville ta ur fötterna ur bassängen.! Det stod massa människor och tittade på, när jag satt där med fötterna och gjorde fula miner och skrattade. Min publik skrattade också. Fast inte med mig, mest át mig;)

Såg ut som om fiskarna samlade all död hud i ett hörn av bassängen! Stämmer detta? Vad ska de ha all hud till??


Varför finns det ingen sallad pá ön för?

Min diet gár át helvetet! Det finns ingen sallad pá ön. Jag beställer in en sallad och fár lite salladsbald toppat med en liter dressing, massa ost pá och friterade brödbitar. Mmm, nyttigt. Nästa gàng försöker jag pá ett annat ställe. Denna gáng fár jag lite grönsallad, lök och massa kebab och kyckling som det droppar fett om. Jag har försökt äta nyttigt men det gár inte! Kommer säkerligen gá upp alla kilon som jag precis lyckats gá ner innan jag ákte hit. Kommer hem lite brunare, lite rundare, lite flottigare.

Hålet suger, det är inte toppen bara för att de har ormar där.

Vi var ut i förrgár. Vi tog taxi till Kasbah (som för övrigt bara kostade 30 kr). Vi skulle till det efetrlängtade hálet. Ni har säkert sett hálet pá tv. Det är en stor trappa ner och där nere eligger alla clubbar pá efter varandra i en halvcirkel.
Tre var öppna och inkastarna drog i en för att vi skulle sätta oss just hos deras club. Jag blev irriterad för jag kan nog välja ställe själv. Men Rebecca och Gabbe drigs med. Vi hamnade pètt ställe med musik frán 2009. stackarns ormar i en bur och ett bort längt in i ett sunkigt rökigt rum. Jag ville sitta ute och titta pá folk men min syster anság att jag drog ner stämmningen och vi kudne ju sitta kvar där. Mina krav är faktiskt lite högre än sá, ialla fall när man kan välja nágot bättre. Behöver jag säga att kvällen inte började bra???!!! Därefter drrog vi till n`n inneclub med skithög musik sä jag hörde inte vad nágon sa. Jag fick tinnitus och högtalarna skrálade. Min syster tyckte jag drog ner stämmningen. Men va fan ge dig. Är vi utomlands kan vi väl festa utomhus och inne innomhus.Flytta hit och bilda familj

Sen vi kom till det här hotellet sá har Gabriel , min kille, varit heltunderbar. Vi har det bäst just nu. Vi leker och busar i poolen, pussas och kramas vid poolkanten, dyker under vattnet och tar roliga bailder pá varanadra. Vi gár och fikar mitt pá dagen bara för att vi kan. Delar pá en milkshake och háller handen. Vi sitter ihop här pá ön. Varför blev det sá? Kan vi inte bara flytta hit och ha det underbart varje dag?Bögarnas paradis och vad vi gjort hittills

Vi bor i Playa de Iingles. Nära ett shoppingcenter som heter Jumbo. Där är det bögarnas paradis. Alla är bögar där. Alla háller handen och klär sig fjompigt.
Varför har alla bögar en speciellt klädstil för? De har korta vita linnen och blonderat hár. Är det en del av homokulturen? Sá som ravekultur, fjortiskultur, dansbandskultur, bohemkultur och sen sá klart bögkultruten??

Lite bilder på första dagen här nere:


Killen som gör sockervadd har inget med texten längst upp att göra.

Syster köpte en rosa sockervadd.

Jag fick smaka.

Vi skulle ta kort på mig när jag satt i tomtens knä. Min rumpa var dock för stor så jag fastnade halvvägs ner.

Spelhallen.

Pierre på en kamel.


Vi stängde in Pierre i en glaslåda innan vi drog. Mohahahah.

söndag 27 februari 2011

Gran Canaria

Hej sötisar. Trodde det skulle gå att blogga härifrån, men det går inte att lägga in bilder. Datatekninkerna har varit här för min skull men minneskortet connectar inte med datorn, och den andra datorn är sönder. Så det blir väl bara text, så kan jag lägga in bilder när jag kommer hem. Går inte att göra på så många andra sätt.
Fan fan fan. Måste köpa en liten bärbar när jag kommer hem=)

+26 grader. Varmt och skönt. Vi badar, äter, gör utflykter, festar.
Nu ska jag ut till poolen.

Puss på er tills vidare.Arlanda

Shopping tax free.

Jag och älsk på planet.

På väg ut ur planet. Var otroligt varmt när vi kom ut. Jag blev så glad så jag började att tjura. Typiskt mig.