tisdag 30 november 2010

Svara ärligt

Nu måste jag fråga er, och snälla, svara ärligt. Ni kan få vara anonyma.
Vad är normalt antal att gå på toa och bajsa per dag?
Är det normalt att man går flera gånger per dag om man äter mer?
Beror allt detta på vilken ämnesomsättning man har?
.
Vet att vissa går varannan dag, eller en gång om dagen. För mig är det onormalt. Då äter man fel eller att kroppen mår dåligt. Har jag fel? Har funderat mycket kring det här.
Sen en annan sak. Har en kompis och han berättade att han satt på toa i 40 minuter på jobbet. Har aldrig i hela mitt liv setat så länge. Men det är väl olika från person till person. Men 40 minuter?? Kom igen?!!
.
Tex, jag själv tycker inte att jag är tjock. Om jag skulle berätta för er hur lat jag är och vad jag äter så skulle säkert ingen tro mig. Men jag älskar mat och unnar mig själv mycket onyttigt. Jag struntar om jag får mage eller går upp i vikt av det. (försöker jag intala mig själv) Jag tänker mera, skyll dig själv som moffar i dig en Lion per dag. Men det är ju så gott!!!
Skulle jag ändra min kost, självklart skulle jag gå ner. Men den stora frågan är: Vill jag ta bort allt det goda? ALDRIG! , då får jag leva med det=)

måndag 29 november 2010

Mys & Bus med Hiro

Idag har jag ägnat massa tid till lilla Hiro. Vi har busat och lekt. Han var så glad imorse över all pudersnö. han springer och borrar ner huvudet och försöker krypa under snön. Sen tittar han upp och ser så förvånad ut. Så gulligt att mitt hjärta smälter varje gång han gör så.



Hela nosen är täckt av snö. Visst är han söt mitt lilla hjärtegull?
På kvällspromenaden var jag ute jättelänge med honom och lekte jaga på gården, byggde små kojor i snön som han kunde gömma sig i och gjorde spår i snön som han kunde hoppa efter mig i.
Nu ligger Hiro på min axel i sängen och vill gosa lite. Jag håller på att somna så det är verkligen dags att släcka och sova nu.
Tycker era djur om snön?
Kram.

söndag 28 november 2010

Adventsfesten

I fredags firade vi in första advent. Vi kunde ju inte fira på sönadgen så det blev fredagen. Vi har väldigt trevligt hemme hos mig där vi spelade lite olika spel. Sanning eller konsekvens var ett av dem, där vi plockade bort konsekvenskorten och lekte bara sanning. Alla korten låg i en hög på bordet, så fick man plcoka upp ett kort, läsa frågoan högt och sen svara på den. Alla deltagare hade två "pass" var.

Här sitter vi och spelar runt bordet. Nästa bild är på Sis och Diana.

Det var inga farliga frågor så det blev ingen konstig stämmning.

Förfesten var snabbt över då tiden går fort när man har kul. Det vet vi ju alla=)

Maira och jag. På bild två, antar jag, att jag fixar till linnet. Maira är en sån tjej som man inte kan ha tråkigt med. Ja, jag har det i alla fall inte. Kan hända att vi överdriver om vissa saker men för det mesta är våra historier sanna.

Mina ben! Shortsen var helt nya och de kommer från Bik Bok. Linnet var, också det, "sprillans" och kommer från Gina tricot. Förlåt, har inte hunnit blogga om den nya shoppingen.
Hur so helst så gick vi ut för att lyssna på bra musik. Har kramas vi i baren. Nästan sant. Jag kramar på Maira.
(De olika formaten på bildern beror på att det är en annan kamera)

Som alltid togs det en Johan (dagiskompisen) och Marlene-bild. Vi har liksom gjort det till en grej nu. Hahaha.
Nästa bild är på Albin och mig. Han var med på Adventsfesten hemma hos mig.

Maira och Frida och "okänd". Detta är en typisk ögonblicksbild. Ser ni hur fint jag har fångat händelsen. Kanske tappade tjejen i mitten något på golvet?

Favorit i repris. Micke, som killen i blått heter, och jag tog en liknande bild i somras när jag hade hans keps på mig, så när vi stötte på varandra inne på klubben så var vi tvungna att ta en ny.
Nästa bild visar nya modet. Bh på krogen får gärna synas lite. Antagligen skulle hon rätta till den när Syster tog bilden. Hur som helst gav den oss ett gott skratt.

Klubbägaren Levent, som för övrigt är så snäll!!!!, frågar säkert när under kvällen mitt fina hår blev till ett fågelnäste. Men ni ska veta att det är nya modet. Så som man ser ut när man kommer hem efter en vild natt i håret, så skall man se ut redan när man kommer in på klubben. Som om man festat redan. Eller nåt?? Så jag ligger bara lite före min tid.
Nästa bild är utanför klubben.

Här gör jag reklam för 3D-glasögon. Blev fotad i dom till och med. Ser ni att jag har min nya väska som jag bloggade om för ett tag sedan? Jag älskar den och den används flitigt.
.
Det hände mindra roliga saker under kvällen. Jag är inte den som hänger ut folk i min blogg men jag antar att du, som gick till nån sorts attack eller vad jag skall säga, läser min blogg, för jag har aldrig sett dig tidigare. Synd att du hann undan innan vakten kom. Jag skulle kunna agerat på din nivå och det kunde blivit bråk. Men jag höll mig lugn och hon i baren larmade så vakter kom inom ett par sekunder. Det är inte okej att bete sig så som du gjorde.
Tycker över lag att det är tråkigt när folk ska puttas, gå in i andra, tro att dom äger och bara gå rakt på, spilla drinkar över nån och sen skratta och gå därifrån. Antagligen är det fyllegrejer men jag tycker det är omoget. MYCKET! Dessa personer som har det här sättet ute på krogen kallas rent utan för fi__or. Även killar. Det finns folk till allt och dom kommer man aldrig ifrån.
Det som får mig att må bra är att jag vet, att 98% av fallen är de bara avundsjuka.

fredag 26 november 2010

En helt vanlig dag...med Marlene Zufic

Inför fredagskvällen tänkte vi göra oss fina nu på torsdagen. Sis och Maira kom hem till mig och väckte mig. Rebecca hade köpt hårfärg för att färga utväxten, så jag fick ta lite jag med och testa. Det blev lite mörkare än mitt hår men det jämnar nog ut sig med tiden.

Vi vill inte vara med på bild med sovt-shirtar på oss och färg i håret. Medans vi satt med hårfärgen i spelade Maira och jag ett parti kort med Mairas nyinköpta spelkort.
Hon tyckte det kunde vara kul om vi spelade med dom imorgon på festen.

Gissa kortet!

Jag kryper på golvet för att imitera en händelse jag varit med om. Efter det var det dags att skölja ur hårfärgen. Rebecca började, medans Maira låg på golvet och tittade på. Jag satt i ett hörn och väntade på mig tur.

Ungefär här jag inser att håret blev för mörkt. Sak samma. Ner i tvätta-håret-posen för att skölja ur min färg.

Är det bara jag som tvättar håret så här? Se gärna till att håret åker ner i avloppet för bästa effekt.

När färgen var ursköljd och håret fönat gick vi till det lokala solariet. Efter 30 minuters letande efter solkortet insåg vi att det var borta så vi kom inte in. Vi stod utanför som idioter och väntade på att någon stackare skulle solat klart och gå ut.
Det slutade lyckligt och vi solade 30 minuter. Detta är andra gången på 3 år som jag solar solarium, så ni vet. Använder BUS annars.
.
Detta var alltså en helt vanlig torsdag...

torsdag 25 november 2010

Kan det bli mer rosa?

Videon är så söt och fin att titta på, och tjejerna ska vi inte tala om! Jag vill också vara med i videon och vara så där fin, bara hoppa runt och tindra med ögonen.


Även denna video ger mig inspiration på klädstilar. Ett plus är att även denna video är rolig att titta på. På tal om roligt. Dom försöker ju i alla fall att sjunga på engelska. Sen att puch puch baby blir puss puss baby gör inget.

Dom vet nog inte vad dom sjunger. Är som om jag skulle sjunga på japanska. Samma sak=)

I en scen har tjejerna korta guldshorts på sig,med svart linne till. Så vill jag ha på fredag!! Vart köper jag korta guldshorts???

onsdag 24 november 2010

Äntligen lite nytt

Är grymt nöjd med de nya bilderna. Har fått påpekat att headern skiftar i en annan färg än bakrunden, så det är något jag får be min webdesigner om hjälp senare. Jag hoppas att flera än ni kommer att stanna upp och titta lite extra när de hamnar här på bloggen.
Shoppingbilden älskar jag, för det är jag till 100%; Rosa, shoppingpåsar och lite vardagslyx.
Vi satt länge och testade olika varianter med flera bilder, vridna bilder, och bildcollage, men jag valde att köra på den jag tänkt mig från början. Lika bra att lita på sin magkänsla.
Hoppas ni mår bra för idag är en toppendag!
//Marlene Rosina Zufic

tisdag 23 november 2010

Ny design på bloggen kommer förhoppningsvis imorgon

Imorgon är det tänkt att den nya headern skall komma upp. Även lite nya bilder på högerkanten ska sättas på plats.
Det är bilderna som jag tog förra månaden.
Det kommer att bli mycket rosa och mycket doll.

måndag 22 november 2010

Videoblogg : Så här tar jag på mig mascara

Har fått massa komentarer om att jag ska visa hur jag sminkar mig. Minneskortet tog slut för allt tog så lång tid. Här är i alla fall ett klipp på hur jag brukar ta på mascara. Sen spårar videon ut för den börjar handla om läppglans.

Jag är medveten om att någon ropar: Bajsar du? Ni får skratta åt det om ni vill=)

Som vanligt när det gäller videobloggar uppskattar jag en liten kommentar om vad ni tycker. Kan inte bli bättre om jag inte får kritik.

Puss på er.

Dagens outfit.


Jackan är från Gina tricot och köpt för ett tag sen men har aldrig använt den. Ops...
Läppglansen är ny och kommer från Lindex och kostar runt 40-lappen.
Rosetten i håret är också ny och kommer från Gina tricot. för er info o ny shopping får ni gå in på "Shopping" under "Kategorier".

söndag 21 november 2010

Kissies besök på clubSILK i Västerås 2010

Det var meningen att Alexandra och hennes vänner skulle hit på förfest, men så blev inte fallet då hon sa att tåget kom in så sent. Man kan ju ta ett tidigare tåg, men men.
När hon kommer fram till Centralen började folk att kasta ägg på henne vilket jag tycker är hemsk. Man gör inte så. Det är mobbing på hög nivå.
Väl inne på Silk minglade hon runt med alla och var supertrevlig. Väldigt mogen måste jag säga. Hade dock trott hon skulle vara mer fest-fixad men hon hade bara en toffs i håret och en vit tubtopp på sig.

Marlene och Kissie.

Vimmelbilder från SILKs hemsida. Vad tror ni att jag säger på andra bilden?!

Allas vår egen Maira. Här gjordes hennes kväll. Först bild med mig, sen med Kissie. (Maira, jag driver)

Sis var så klart också med. Hon var så fin i sin nya blåa klänning. Jag var också fin i min klänning. Trivdes som satan i den. Vi köpte en varsin klänning dagen innan=)

Söta Albin träffade vi på. Andra bilden vill jag inte vara med på? (Som om?)

Dom hade stavat Marlene helt fel. ;) Rolig idé ändå. Tror det var 4 killar som hade gjort så fina tröjor.

Jag, Robert och Rebecca. Vi körde bruna-ögon-klubben.

Här sminkar jag mig mitt i alltihop medans killen bakom glatt är med på bild. Sen önskade jag en låt som jag ej fick. Eller vad vet jag. Kom en med Carola sen gick jag. orka vänta. Antingen får man önska en låt eller inte. Vem står en hel kväll och väntar på att den kanske spelas.


Musse som var den verkliga Dj:en. Har han Dennis M på t-shirten? Här visar jag stolt upp tecknet peace i ny tappning;)
Fridens på er.