onsdag 31 mars 2010

Vi kanske skall flytta


Gabriel och jag kanske skall flytta till en gul liten villa. Har hittat den till blocket. Ni kan läsa om den här. Lite fel är det väl på den, fast med hinkar, gummistövlar och ficklampor kommer vi klara av det;)
(Annonsen lades upp 21 mars och ni den ligger kvar)

Dagens outfit.

Jeans: Cubus
Lila jacka: H&M
Suddig hund: Hiro
.
Kan glatt berätta att glasögonen nu är mina. Köpte dom igår. Detta tack vare alla era kommentarer om hur fina dom var=)

tisdag 30 mars 2010

Shopping: Jordgubbar av plast

64:-, Cervera, Västerås
Har letet i två veckor på nätet efter jordgubbar i plast men hittade inga som sålde. Kom på att Cervera kanske hade nåt och jag säger bara oj,oj,oj vilket utbud av dekorationsfrukter, kakor, kex och tårtor. Ja, även salladsblad.
Egentligen var inte jordgubbarna till salu men jag bad så fint så chefen sa ja.
Mamma har köpt äpplen och vindruvor att ha på ett kakfat som står framme. Så fint!
Hon på cervera sa att vill jag ha nåt som dom inte har kan man göra en deal. Man får vara med och beställa när dom skall betälla så får man köpa frukten av dom.
Deras återförsäljare är Mr.Plant så ni kan gå in där och titta så ni vet vad ni letar efter när ni går in på Cervera.
Underbara. Ser så goda ut. Har dom som dekoration vid fest eller dukningar.

måndag 29 mars 2010

På Björnön med Gabbe och Hiro

Å så vacker bild Gabriel tog idag. Älskar den.

Hiro hade haft lite tråkigt i helgen så vi åkte till Björnön idag så han kunde springa löst och leka med oss. Sen tränade jag "kom" med honom. När jag ropar kom måste något positivt hända så att han vill komma till mig. Han fick godis och beröm.


Här springer och hoppar vi.

Här har jag ropat "kom" så Hiro får godis.


Någon är blöt för någon har hoppat runt i smält snö

Här hände något tråkigt.
Titta noga så ser ni Hiro på andra sidan vattenpölen. Han fastnade där och blev blöt om tassarna så Gabriel skulle hämta honom. Gabriel väger mer än Hiro så när han gick på snön så fanns det något under snön, nämligen en bäck. Han brakade igenom med båda benen och blev blöt upp till knäna. Stackars Gabriel, det var så kallt och han fick tömma båda skorna på vatten och is.
På väg tillbaka. Vi säger hej då.

Lite uppgifter vid datorn


Här sitter jag. Har precis kommit hem.

Sitter med lite uppgifter som skall göras.

Hummm. Nej, det här stämmer inte.

Vad ska jag skriva nu då?

Kollar bloggen sitället. Hiro läser bloggen. Ibland bloggar han själv men jag publicerar det aldrig för han skriver saker som m.klsfdjkurpwt4ådfbf745. Han går på tangenterna och förstör för mig.

Kärlekskramar är A&O. Måste visa hur mycket jag älskar honom.
.
Nu skall jag fixa klart det jag satte mig ner för att göra.

Dagens outfit.Inga nyinköpta kläder så då är det ju ingen ide att jag skriver vart dom är ifrån.
Lägg märke till att mitt slitna nagellack är borta. Gabriels mamma har tagit bort och målat nytt i fredags.
Måste kila nu. Höres i eftermiddag mina kära.
Kram

söndag 28 mars 2010

Fick en liten present av min morSe så underbar denna lilla doftpåse är. Blev jätteglad över presenten. Den har en doft av lavendel vilket får mig att tänka på min barndom. Hade en doftpåse när jag var liten som doftade så här.
Har luktat på den nu på morgonen. Bara hållt den i handen och dragit in doften. Så mysigt.
Blev sugen att gå och lukta på den nu. Så vi hörs snart. Puss.
.
PS: Köpt på Kammeren 49:-
Tack mamma.

Fick färg i ögat när jag målade!!


Har målat min burk en andra gång nu på morgonen så den borde vara klar efter torkning. När jag skulle blanda färgen stänkte det upp färg i mitt öga. Hann blunda när jag såg droppen komma flygandes emot mig, men vilket helv... det var att få bort allt. Mina ögonfransar var helt vita.
.
Sen ringde jag till pappa för att berätta om olyckan. Haha. Passade på att fråga hur det går med mitt bord han skulle göra om fast det går ingenting. Han har så mycket att göra nu när jobbet han jobbar på växer och växer. Får helt enkelt vänta och vänta=(

lördag 27 mars 2010

Shopping på loppis


Dessa två plåtburkar har jag köpt på Röda korset, Västerås. Tycker de har bäst saker och har väldigt låga priser, sen kan man pruta också. Köpte ju mina tekoppar där.
Burkarna kostade 10:-/st. Skall måla om den lila i vitt och göra om den. Ska ha hundmat däri istället för et ful påse/mindre säck som står framme.

Köpte denna fina plåttavla med konturer som står ut på Kopparlundens loppis som jag slkrev om tidigare. Köpte två tavlor (de enda som fanns) så fick båda för 120:-.
Vist är den gamla tavlan fin? Passar bra att ha i ett badrum såklart.

Här är den andra tavlan som står lutad mot en vägg i köket, bredvid spisen. Även påtburkan som står framför tavlan fyndade jag för 20:- på Kopparlundens loppis.


Här har jag målat den lila plåtburkan med ett lager vit färg. Kanske skriver jag ut någon fin bild från datorn och klistrar på sen, eller troligvis får den bara vara vit, och så river jag papper och klistrar på med texten:Hundmat.
.
Fick inspiration när vi var och shoppade på Kammaren idag. Små zinklådor som hade en fin bild på locken eller sidan. Detta kan man ju göra själv.
Zinklåda eller plåtlåda. Enfärgad eller så kan man måla.
Det svåra var att hitta bilder. Sökte på massa olika tills jag fick lite napp. Sökordet var: Nostalgikort.
Hittade en sida med lite bilder men deras namn står över de flesta, men vissa bilder kan man ta. Har inte kommit på nåt mer sökord, eller hittat en sida med så fina bilder som jag tänker på.
Någon som har nåt tips?
.
Var det någon som blev sugen på att pyssla nu? Ni får ni gärna maila bilder på resultatet till mig: marlenezufic@hotmail.com
Är det någon som har gjort om en glasburk med tyg runt locket än då? Minns ni min burk för kex och pinnar?

Business-GirlLoppis och i småbutiker

Idag öppnade ett nytt loppis på Kopparlunden. Gick dit med mamma och syster och vi gjorde jättefina fynd.


Fick tag på en gammal plåtburk för 20:-. Den grå/vita längst till höger. Sen var vi på affären Kammeren som ligger i gamla stan.
Någon vid namn "mamma" köpte kakfaten som jag köpt. Sen blommorna på Åhlens och gröna frukter. Tror hon gillade mitt och ville ha samma.


Barnkammaren med en gråtande docka i sängen.