söndag 29 november 2009

Vårat hus är med i Tv

Vårat hus är med i en tv-reklam. Har letat efter reklamen rätt så länge, efter att jag sett den på tv. Nu har jag hittat den. =)
Reklamen är för nyöppnade NetOnNet här i Västerås.


Coolt=)

1 + 9 står det ju



Dagge skulle blanda saft.
Vad är det som tar sån tid undrade vi övriga. Ser att han står med ett decilitermått. Det blev kaos. Alla skrattade. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen.
- Varför?
- Men det står ju 1 + 9 på flasken. Det blir nog den perfekta saften *nöjd*

Lite av allt julmys vi har

Julskinka med senap, julpynt, julmust och en macka med julskinkan.
Pepparkakor är bakade, knäcken ska bakas...i veckan och till sist, granen är uppe och jag har kopplat ihop allt med en kontroll, så när jag trycker på A&B on så tänds granen, trycker jag C on tänds julstjärnan i fönstret. Häftigt=)
Nu har vi söndags-film-mys. Glögg, saffrans-grifflar, russin och fikon.
Så mysigt med julen. och det blir bara bättre.
Glad första advent på er.

lördag 28 november 2009

Big Brother 2006

Tror denna säsong av BigBrother var den bästa. Jag var så kär i Anton. Hejade på honom. Jag och Ninni satt framför Tv:en mot finalen och hejade på honom. Tyckte att han var sååååå snygg. Övernaturligt snygg. Hahahaha.
Idag, 2009 tycker jag inte det. Här är en bild på Anton ifrån stureplan.se ifrån i söndags.
Peter Lindståhl & Anton Granlund

Vad hände med vissa av dom. Vad hände med Jessica Lindgren , Anton Granlund, Carina Dahl , Angelica Bremert-Rimer, Samuel Aronsson?
Hittade en tråd där någon skrev att Samuel tog livet av sig i häktet, Jessica blev ett Jehovas Vittne och Anton är ihop med Carina och är delägare i en butik i Gallerian på Hamngatan i Stockholm.
Hittade även så många bilder på när Jessica vann så jag länkar istället till en sida med massa bilder ifrån finalen. Bara att scrolla ner, ner och ner.

SvampBob hela dagen

MTV visar SvampBob Fyrkant hela dagen.
Jag sitter framför TV:en som fastklistrad.
"Spongbob think Happy Day" heter dagen.
.
Ikväll skulle jag gått på fest men festen blev inställd. Får se vad som sker. Antingen blir jag hemma och vilar eller så blir det hem till en tjejkompis och ta ett glas där, bara hon och jag.
Just nu är jag jättetrött fast jag sovit länge imorse. Kankse ska sova middag också då?

torsdag 26 november 2009

Frisk(are) och så söt idag. Känslan min.

Å, va söt jag kände mig idag. Fixade mig för jag skulle på möte på stan. Kände mig så söt och fin. Har sett ut som, ja ni vet hur man ser ut när man är sjuk, man ser ju sjuk ut helt enkelt. Huvudet är tungt men det är bättre. Ska jobba imorgon. Gå och göra mitt bästa.



Förutom mötet har jag övningskört. Det gick inte bra idag. Blir så ledsen när det inte går, men läraren gör mig glad igen. Han är sååå duktig.

.

Jag har en sak som jag sitter och håller på. En sak som jag ska berätta men det blir inte av. Jag bloggar om det när jag känner mig mogen.

Nu tänker 98% av er: Hon är med barn. Nej, det är jag inte. Det är något annat.

Längtar till imorgon då det är fredagsmys. Har ni också fredagsmys?

onsdag 25 november 2009

Fortfarande sjuk men det börjar ordna upp sig

Sen i fredags har jag varit sängliggandes.
Idag är första dagen som jag kan vara uppe och gå=) Imorgon blir jag frisk hoppas jag.
Kram

Nostalgi på hög nivå

Idag när Josephine var här spelades en låt på radio. Jag blev helt stel. Shit va den tog mig hårt...Tog hårt på mig.
Jag gick i 4:an tror jag. Det gick en svensk serie på Tv då, om två tjejer som träffade två äldre killar och kom in på krogen. Tror tjejerna hade ett påhittat språk de skrev till varandra med. Minns inte riktigt. Jag och en tjej i min klass var helt sålda på den här serien. Vi gjorde eget språk och massa andra saker som de två tjejerna i serien gjorde. Jag minns inte vad serien hette eller någonting mer, men jag vet vem som spelade en av de äldre killarna. En svenska skådespelare, äldre, väldigt ärrig i kinderna.

Här är låten som får mig att rysa, dock inte den som spelades på radio eller som vad med i serien, för den jag hittade på you tube var en fan så mycket bättre verision:
K otic Burning

Vad är det för minnen jag har? Hjälp mig.

Besök ledde till pepparkaks-kaos


Min genialiska plan fungerade. Josephine kom hit och bakade. Asså vi var inte så bra. Hon är gravid och jag är sjuk. Tillsammans var vi trötta och sega, men vi satt på en varsin stol och gjorde så gått vi kunde. Spana in min fina elefant, 25:- Indiska förra året. Finns säkert i år med.


Så här fina saker gjorde vi......................................................Något gick fel.


Mina brända cup cakes=(.................................................Det ÄR pepparkakor ni ser i ugnen.


Vad är det här liksom? Jo, försök till att bygga i 3D. Det går inte. Allt bli platt. Då vet ni.

tisdag 24 november 2009

Önskelista

Har redan önskat mig det mesta av alla, men om någon får för sig att köpa mig något så kommer här en extra önskelista.
Vill någon bloggläsare sända mig en julklapp går det naturligtvis också bra. Maila mig på marlenezufic@hotmail.com för adress dit paketet kan skickas.

  • Lip Care Mix, 175:-, make up store.
    Lip Care Mix är räddningen för torra nariga läppar. Peeling, inpackning och vårdande läppbalsam, allt samlat i en praktisk liten burk.
    börja då med den gröna krämen som är en mycket mild peeling för att avlägsna döda hudceller från läpparna.
    Efter peelingen appliceras den vita inpackningen för att mjuka upp och stärka läpparna.Det rosa vårdande läppbalsamet, innehåller E-vitamin som hjälper till att bevara och bibehålla fukt.

  • Svart ögonskugga ifrån MUS. Svårt att välja då det finns lite olika svarta.

  • En liten burk med turkos kladdig/krämigare ögonskugga. Hittar den inte på mus-sida ,men jag älskar turkost. En sån vill jag ha.

  • En sminklåda för att hålla snyggt på tvättmaskinen. Lådan kommerifrån kitsch.se och kostar 239:-. Ni som följt bloggen kanske minns att jag önskat mig detta förut. Jag åkte till sthlm för att handla på kitschbutiken men den skulle läggas ner så det fanns inte mycket kvar. Inga söta lådor alls fanns kvar. Fick min flamingospegel i alla fall. Använder flitigt=)

  • Baklåda för mina kakformar.Kitsch.se , 195:-Kittet innehåller rosa tårtljus, en kavel, en träsked, tre stycken stjärnformar, bullpapper och recept för iced-star kakor och härliga muffins!

  • Plåsterburk, 65:-, kitsch.se. Plåstra dina sår med sockersöta latexfria plåster.
    Varje metallask innehåller 12st muffinplåster. Jag vill ha den mest för burkens skull.

Gabriel och Jacob

Har länge tänk på detta. I mina fantasier är Gabriel en varg. (Fast hellre en vampyr men nu blev det så här).
Saken är att när Jacob Black klippte sig till New Moon tycker jag att han påminner om Gabriel, fast med större näsa.
Är det håret och plut-underläppen? Snygg är han i all fall=)

Jag för två vekor sedan

Är fortfarande lite brun. Borde börja sola så det hålls kvar, vilket jag säger varje år, men inget blir av. Det är ju fint att vara lite brun. Om jag blir för blek finns ju alltid kastanjevatten om jag vill ha färg för en kväll;)

Stackars Paow!

Detta inlägg riktar sig till er som läser bloggar. Ni övriga kankse inte förstår annars.

Som sagt är Paow i Thailand just nu med sin familj. Är så avis på all hennes shopping som hon lägger ut på bloggen. Allt är ruskigt billigt. Får se om jag själv lyckas spara ihop till en resa till nästa år.

Paow har två tatueringar sedan tidigare. Igår gjorde hon sin tredje. Den valde hon att göra där i Thailand?! Den blev lite misslyckad. Först ser det ut som ett klotter någon gjort med tushpenna, sen är det översta hjärtat kaos. Tycker såååååååååå synd om henne.
Jag som tittar på Miami Inc m.m vet hur fint det skulle kunna blivit om en bra tatuerar hade gjort den. Dova färger eller helt i svart/vitt/sepia.
Får se om hon kan få någon ersätting. Tror inte det. Undra om hon skall ta bort den med laser. Hade jag gjort. Eller nej, jag hade aldrig tatuerat mig!
Stackars alla där ute som blivit missnöjda med en tratuering. Vet nästan hur det känns. Många gånger frisören gjort fel. En gång bad jag om toppnign när jag gick i 9:an. Kom hem med typ page. Om jag grät? Jag köpte plastlöshår (riktigt hår fanns typ inte då) för alla mina besparingar och satte in.

Namnhalsbandet. Nu har jag bestämt mig


Nu har jag bestämt mig vilken modell jag skall ha. Har valt Mia. Blev precis rea på den också. Vilken tur jag har. Eller kanske skall säga, vilken tur Gabriel har. Det är av honom jag önskar mig halsbandet.
Jag mailade Bettie och frågade vilken modell som passar mitt namn. Fick till svar:
""Hej!
Om du vill ha lite storre tycker jag Mia eller Lillemor. Om du onskar lite mindre rekommenderar jag Annelie eller Becky! Tror dock det kommer bli
jattefint oavsett modell du valjer! :) Maila garna ifall du har fler fragor!
mvh Bettie, BettiesGalleria.com""

måndag 23 november 2009

Fortfarande sjuk

En krya-på-dig-kommentar fick jag. En!, men en är bättre en ingen. Tack Peter=)
Mår inge bättre men är lite piggare nu en vad jag varit resten av dagen. Har fått i mig mat och vatten och orkat resa mig, Har till och med suttit i duschen med min cup cake-badmössa. Har så jävla ont i nacken så det var skönt att bli mjuk av det varma vattnet.
.
Vet ni vad. Jag fick medicin idag så jag skulle bli frisk. Det var min kille som kom hem med den. Min medicin var två rullar pepparkaksdeg. Mmmmm. Har redan ätit halva rullen "i stöten".
Hoppas jag kommer upp ur sängen imorgon. Skulle vara så kul att överaska Gabriel med pepparkakor.
.
Annars har jag en plan B. En kompis skall komma hit imorgon och se hur jag mår. Kanske hon kan baka medans jag ligger i soffan. Så länge vi umgås och hon tycker det är kul, så tycker jag att det låter som en toppen idé.

Lilla jag är sjuk idag


Fortfarande sjuk. Hela helgen har jag legat i sängen/soffan. Jag som hade så mycket att fixa. Nu blev ingenting gjort. Känner mig sressad över allt som skall göras. Å va jobbigt!

lördag 21 november 2009

Hundvakt.


Hundvakt idag. Först skulle jag ha honom när Karwan spelade fotboll. Sen blev det längre. Nu är det tills imorgon.

Går på promenad.................................................Utanför Giddegrillen och väntar på hamburgare.

Snart är det min tur.....

Hjälp mig välja film till ikväll!!!!

Jag är sjuk så jag orkar inte göra så mycket. Typ ligger hela tiden i soffan eller sängen och är bara trött i hela kroppen. Har dock varit ut med Karvans hund idag,
men nu till min fråga till er.
En bra film?
Nu är Becc här, hon gillar inte skräck och jag kommer inte på nån annan när jag älskar skräckfilmer.
Hon kan tänka sig, komedi, high school eller mystisk film som pans labyrint Hjälp mig. Kom med en massa förslag.

fredag 20 november 2009

Fredagsmys

Idag är det fredag vilket betyder fredagsmys. Mjukisbyxorna åker på så fort jag kommit hem ifrån jobbet. Vi har alltid fredagsmys på fredagarna, fast ibland är det ju fest också.

Igår var det inte fredagsmys utan mammas-pojkar-torsdag. Då kommer Erika hem hit och så tittar hon och jag. Varje torsdag.
.
Nu ligger jag i sängen. Tror jag skall vila ögonen ett tag. Har varit och köpt kompostgaller efter jobbet mitt. Snart skall vi på mat och film hos en kompis.
Trevlig fredag på er!

onsdag 18 november 2009

Behöver eran hjälp kära läsare!


Ni vet Fokis namnhalsband. Hennes halsband kommer ifrån Bettisgalleria.se. Jag skall få ett sånt i julklapp men frågan är vilken namnstil man skall välja.

Halsbandet skall ju självklart vara i silver, guld gillar jag inte.

Vilket halsband av dessa har Foki?
Kan tamme fan inte lista ut det. Kan någon hjälpa mig.
(De som är i guld är (doppade i guld) så de borde alltså kunnas beställas i silver, som de är i innan de "doppas")

Skogsturken. Vem vare som kasta?

Missat dagens stora nyhet. Händelsen som satte Västerås på kartan.

Här är n intervju med människorna som var med. Vem var det som kastade egentligen?


""Filmen ligger här när jag skapar inlägget, men kommer ej upp när jag lägger ut inlägget. Ni får nöja er med en länk tills jag fixat detta. Klicka här för filmen. ""

En sak jag blev förvåbad över var vem det var som filmade. Det var Västerås egna vimmelkille: Micke. Ni vet han som gapar på alla vimmelbilder.



Micke är killen som filmar hela händelsen.

tisdag 17 november 2009

Övningskört


Idag har jag varit på körlektion. Efter 5 motorstopp rullade det på bra=)
Tack Dennis på Dennis Trafikskola för allt tålamod med mig. Och tack älsklingen för att maten var lagad och klar när jag kom hem. Och tack mamma för att du hade varit här igår på din lunch, medans vi jobbat och diskat, damsugit och lämnat den där påsen.
Fy fan va allt är bra. Och 3 veckor innan jul blir allting ännu bättre;) Ni som vet, kommentera INTE! Vill berätta själv sen. Lite längre fram...


PS: Motorstoppen var väntade. Skulla träna nåt som heter uåppfång i en brant backe. Klart som fan att bilen la av!

måndag 16 november 2009

The Baseballs - Umbrella


Å, va jag föll för detta band. Vet inte så mycket om dom. Tror de slog igenom här i Sverige precis med denna låt.
Så ,när är nästa Power Meet?

Här kan ni lyssna på låten utan all pubik som klappar och utan försnack.

Gå gärna im på Baseballs hemsida. På höger sida en liten pytte-bit ner kan man lyssna på flera låtar dom har gjort.

20/11-09 (Ovanstående gäller inte längre då de tagit bort playlisten. Nu kan man inte lyssna gratis längre).

söndag 15 november 2009

Villa Phuket


Sitter och kollar på blocket.se. Sökte på ordet "grind" då denna annons kom upp.Villa Phuket

Lyxig Poolvilla Phuket/Nai Yang- säljes/bytes

Säljes eller bytes mot fastighet (tomt) Stockholmsområdet alternativt lägenhet Stockholm centralt.
Någon i Stockholm som känner sig sugen? Tyckte det var en otroligt fin villa. Stora elefantstatyer, elefanttavla m.m. Hekt i min smak.
Undra varför han vill byta? Trivs han/hon/dom inte, tröttnat på Thailand? Längtar till svenska mat, lite kyla och svenska tvkanaler? Blivit för gamla?
Hur som helst var det fint. Mer bilder är de i annonsen finner du här.

Fest ikväll


Ikväll har det varit fest här. Vi har spelat kortspel.

Det Det var mycket folk här. Erika med allas vår egen stresshund. Har jag glömt att blogga om den? Dumma mig. Måste jag göra någon dag.


Det var ungefär på samma sätt det såg ut när dessa tre mosade den ihopfällbara stolen. Nu ligger den sönder på loftgången. (efter att någon även skulle krydda till det hela och hoppade på den)


Karvan och Calle skulle göra lookalike-bild på en kort som de såg på kylskåpet. Väldigt likt. Lite spegelvänt bara. För övrigt: Snyggt gjort.

Film från kvällen då det var dåligt med bilder. Roligaste topp tre.

  1. När Fraga (Calle) skall säga ett sminkmärke och säger "Bobbys".
  2. Dagge hittar på värsta historien om vad som hände när han träffade min kusik Erika på krogen igår.
  3. När Rebecca kommer upp ifrån golvet efter att stolen gett vika.


fredag 13 november 2009

En puss till mina läsare ifrån 28 graders värme


Förra fredagen låg jag vid en pool i 28 graders värme. Här är en puss till mina läsare.
Se mer bad ifrån förra veckan här.

Kenza och Foki på Tv. Kissie uteblev

Ni som läser bloggar lika mycket som jag kankse vet att Kenza och Foki skulle vara med i TV. Även Kissie skulle varit med, men dök inte upp.

Hennes dumma bortförklaring som hon skrev på sin blogg igår (12/11).

Kopierat fårn Kissies blogg:

""Jag ber om ursäkt till tv 4..Förlåt tv 4 för att jag inte dök upp idag, det var helt seriöst riktigt drygt av mig med tanke på att jag inte hörde av mig. Men som sagt vet ni att jag jobbar på onsdagar, men trots det tänkte jag att jag faktiskt skulle ha lyckats komma upp imorse men det gjorde jag tyvärr inte.

Jag ville jättegärna vara med i programmet imorse, det ville jag men jag kunde bara inte komma upp. Jag vet att jag har varit sliten, riktigt sliten på sista tiden (vilket många har påpekat haha..)! Så idag ska jag ställa in träningen, vila upp mig och hoppas jag mår bättre snart.

Förlåt iaf tv 4!""

Dagens dagens


Inga nya kläder. En stickad tröja ifrån H&M som har överlevt i min garderob. Till detta jeans.

onsdag 11 november 2009

Tofflorna

Mina nya mysiga tofflor ifrån H&M, 129:-.



Tack Josefin Staff för tipset på din blogg.........................Å, detta känns som ett bra köp.



Hello Kitty.
Såg nu på deras hemsida att det fanns mer fina saker. Såg dom ej i affären. Tur att vi skall ner på stan imorgon, skall köpa höga tofflorna, samt sovmasken. (Gabbe tittar ofta på tv, när jag vill sova, Så jag använer sovmask ofta ska ni veta).