torsdag 28 februari 2008

"Makeover"


Idag var min syster Rebecca på make up store för att utnyttja sin födelsedagspresent. En snabb sminkkurs och produkter för 500 kr. Så här fin blev hon efteråt.

Grattis Mamma!

Idag fyller min mamma år. Jag och Rebecca blåste upp ballonger och gjorde ett födelsedagskort. Sedan gick vi ner till hennes jobb. Alla gav oss blickar på vägen. Dom undrade säkert vart vi var på väg och vad vi skulle med alla ballonger till. När vi kom fram och in på kontoret sjöng vi ja må hon leva lite andfått, och när vi kom till hurra hurra hurra orkade vi knappt mer. Det blev mest lite flåsande huha huha huha…


Vi gick till Valsaren på kopparlunden och åt födelsadags-frukost. Utanför stod en hund som hade fått nya skor.

















.
.
.
.
Hund med skor. Söt va?


























Rebecca och jag

Förlovningsfest och hotpants

På fredag skall jag åka till Uppsala och jobba. Jobbet går ut på att stå och dansa i 5 timmar. Jag börjar nu ångra mig och funderar över vad jag har tackat JA till. Det är en väldigt stor fest där budgeten ligger på en halv miljon (om det är sant vet jag inte). Temat är Heaven and Hell och vi som dansar skall vara utklädda till änglar eller djävular. Jag valde djävul för jag passar bäst i svart. Tydligen skall jag kroppsmålas röd, ha på min hotpants och ett linne/topp. Jag tog kjol och skjorta. Dom får säga vad dom vill. Saken är den att jag dagen efter skall på en förlovningsfest i Stockholm. Alltså efter festen åker jag hem kl 03:00 från Uppsala till Västerås. Sover lite sen är det bara upp, göra sig fin och åka till Stockholm. Tänk om den röda kroppsfärgen inte går bort? Kommer jag vara orange då!?

Hela veckan har jag oroat mig över denna förlovningsfest. Det kommer att komma 200 pers och jag känner ingen. Inte ens dom som skall gifta sig. Jag känner Gabriel och hans kompis Axel bara. Sedan är det annan kultur. Man får inte klä sig hur man vill. Inte ha för kort. Men det skiter jag i. Jag har ingen lång klänning. Jag har provat massa klänningar och valde en jag köpt i London. Till det har jag svarta strumpbyxor och en sjal runt huvudet. Schnyggt!

måndag 25 februari 2008

Fy fan va töntigt!


Min nyinflyttade granne har satt upp en "ingen-jävla-reklam-lapp" på sin brevlåda. Räcker det inte bara med att skriva "ingen reklam". Han får ju inte mindre reklam bara för att det står "jävla". Jag tycker i alla fall att det är töntigt gjort.

Marlene tipsar…

Om hur man får större bröst!


Jag har kommit på hur man kan göra för att brösten skall se lite fylligare ut när man har U-ringat på sig. Det är väldigt enkelt. Man tar bara ett mörkt solpuder och sminkar lite mörkare emellan brösten och sedan rör man puderborsten i cirkel-rörelser och borstar upp dit dom slutar. På så sätt har man gjort skuggor som framhäver bröstens form. Dom ser rundare och fylligare ut. Testa själva!

lördag 23 februari 2008

Kåt Granne... och andra busringningar

Hur har jag kunnat missat denna Internetsida?! Hur har jag kunnat ta mig igenom tråkiga kvällar när ingenting visas på tv. Hur har vi livat upp våra förfester förut? Jag förstår inte hur jag har kunnat gå miste om denna sida.


En gammal Internet sida vid namn Busring.se har åter fått liv. Liva upp förfesten genom att ringa till dina vänner och lura dom totalt. Inspelade fraser visas på skärmen som man sedan styr med mobilen när man har ringt upp någon. Instruktioner om hur det går till står väldigt utförligt på deras sida.
Man kan naturligtvis koppla bort busringningen om man tycker synd om personen eller bara vill säga: haha, du gick på det.
Efter busringningen kan man (om man vill) få hela inspelningen skickad till sin mail. Väldigt skoj!

Der kostar 9,90/minut. Från det att man ringer till det att man lägger på. + vanlig mobiltaxa. En busringning tar mellan 2-5 minuter så det blir inte så farligt dyrt.


Det finns många olika kategorier man kan välja mellan. Allt från grannar som ringer och klagar till taxibolag som kräver dig på pengar. Här följer mina favoriter.

Radio P8:as lyssnar-laxar: Nicke på Radio P8 ger dig möjlighet att vinna 48000 kr i direktsändning.


Kåt Granne: Ensamma grannen Lisa har sett dig i trappen och tycker du är snygg, får hon komma över?


Arg Granne: Din granne ringer för att klaga på oljudet. Har ni fest eller vad gör ni?


Taxi: En växeltelefonist från Taxi ringer upp och är sur för att du aldrig tog din taxi. Hon kräver att du betalar för framkörningsavgiften.

fredag 22 februari 2008

Flyttar






Jag och Gabbie har sökt en varsin lägenhet. På en förening stod vi båda två. Men efter mycket prat så kom vi fram till att försöka flytta ihop, det blir billigare och någon gång måste man ju ta det där steget. Ja ringde då och sa till att vi ville ha en trea ihop. Hon svarade med att blev det en ledig så borde ju vi få den. Så idag när vi låg och sov ringde Gabbies mobil. Det var den trevliga kvinnan från föringen som sa att en trea skulle bli ledig och vi kunde få den om vi ville. Gabriel väckte mig och talade om det.. Jag blev kolossalt glad. Vi åkte och åt lunch med min mamma och i samma veva ringde vi till killen som bor i trean och bestämde att på måndag skall vi få komma och titta på den. Men vi kunde inte vänta utan smög dit och tittade vilken dörr det var och jösses: det var perfekt. Stor loftgång, lägenheten ligger i hörnet av huset så man får plats med utemöbler och allt. Nu längtar jag till på måndag så jag spricker. Ikväll skall vi ut på krogen och fira. Jag har bara varit ut en gång på hela 2008 så det är på tiden nu! Jag är så glad.


onsdag 20 februari 2008

I en annan del av Köping


I Söndags gjorde vi det igen. Fredrik, jag och Johan besökte en övergiven plats. Om ni inte redan viste det så är det en hoppy vi har. Fredrik, jag och Johan är vi som alltid åker ihop. "Grundstenarna liksom". Ibland har vi gäster med oss som får fälja med.


Denna gång gick resan till Köping. Jag har klippt ihop en liten film om vad vi besökte. MÅSTE SES!! Skruva upp volymen. Låten är grym och man får en läskig känsla!


För att se fler bilder så besök Ferdiks Blogg här och se vad han har för bilder, och läsa vad han skrivit om stället.

Jag finner inga ord!

Idag läste jag Copycats blogg. Ibland fattar jag inte vad människan bloggar om men för övrigt gillar jag hennes råa humor. Idag skriver hon följande (kopierar direkt från hennes blogg):

KENZA singel?




””Tänk när jag läste hennes blogg för nån dag sen så skrev hon att hon skulle ta det lite lungt med bloggandet några dagar. Den första tanken jag fick var aha strul med killen. Tyvärr visade det sig vara sant, mycket tråkigt dom verkade så söta ihop. Men är det inte konstigt att i dom flesta fall när den ena partnen blir känd på något sätt,vare sig det gäller idol lr dokusåpakändis så brukar ochså deras förhållande krascha. Det behöver ju inte vara så i detta fall men det verkar vanligt. Kanske det beror på att den som blir känd utvecklas åt ett annat håll. vill ha sin frihet då personen får massor av nya möjligheter. Jag säger lycka till KENZA å passa dig för att hamna bland stureplanskillarna å det livet.””

(SLUT PÅ KOPIERING)

När jag sedan läser kommentarerna folk lämnar tappar jag hakan.

Här är några av dom:

(KOPIERAT)

Anonym sa:
du säger att du ska visa kenza respekt sen skriver du ett helt eget inlägg om det, hur normalt funtad är du egentligen? vad fan har du för rätt att spekulera i varför det tog slut? nej, om du nu vill visa någon respekt så tycker jag du ska ta bort ditt inlägg..

Anonym sa:
My god! Håller med anonym. Jag förstår att du menar väl men seriöst. Hennes önskan är att bli lämnad ifred ang detta. Inte att alla okända bloggare ska spekulera ang detta i sina egna bloggar. Shit!

Tina sa:
hej jag vill inte påpeka nåt men fan vad korkad du är. man skriver inte att man inte ska skriva om nåt och sen meningen efter så skriver man om det. och att sedan skriva ett helt inlägg om kenza och anthony det är väl korkat om nåt. tänk efter lite innan du skriver nåt nästa gång. ett till tips det är att ta en ordbok och slå upp ordet respekt!

(SLUT PÅ KOPIERING)

Efter jag läst detta satt jag tyst en lång stund.


Försökte få fram ord. Det kom en litet ljud. Skrattade jag? Jag var förvirrad. Jag har aldrig läst något töntigare. Efter ett tag, när jag samlat mig, skrev jag min längsta kommentar någonsin. (Med min blogg) så det bara är att klicka på namnet och ge svar på tal om det inte passar. Alla andra hade varit fega och skrivit ett namn eller inget alls.

Marlene sa:
Hej alla 16åringar som lämnat era fina kommentarer här. Är ni Kenzans vänner som står bakom hennes rygg och stöttar henne. hahahaha. Låter ju som om ni tror det. vad tjafsar ni om. Det var ett inlägg om nyast nytt. Copycat skriver sedan lycka till mm. Inget dumt påhopp alls. Jag tappar hakan över erat sätt. lär er att uppföra er!!! Ringer ni till Se & Hör och klagar också.Har man en blogg får man väl tåla att folk skriver om en eller ens blogg. Varför bloggar man annars?? (Daaa) En blogg är som en öppen dagbok. Menar ni på att vi skall läsa och sen vara tysta. Att det som står i en blogg är hemligt. Herre Gud!!! Jag finner inga ord.. Och ni är anonyma. ANONYMA!!!Skriv era egna bloggar så skall jag gå in och hacka sönder er där. Kan ni få känna hur det känns och mötas av så fina kommentarer i ens kommentarfält.



Marlene
........................

Men ärligt. Det stor inget dumt och folk bara slänger sig in på kommentarsfältet och skriver: Fy fy! Så där får man inte skriva. Hur kan du säga så? Låt flickan vara ifred.


Är det någon som förstår vart jag vill komma med mitt inlägg??



Om ni satt framför datorn och ruskade på huvudet eller skrattade när ni lästa alla dessa kommentarer, då har ni fattat vart jag ville komma.

måndag 18 februari 2008

Marlene tipsar

Jag måste dela med mig av en sak. Jag rakar benen ibland men det växer ju ut så snabbt. Vaxa tar tid och jag vet inte hur man gör så bra. Sen kan man ju gå till en salong men det kostar. Så en dag upptäckte jag ”epilatorn”.



En epilator är en liten apparat som istället för att raka, så drar den upp hårstråna med roten. Det är väldigt många pincetter som drar samtidigt. Epilatorn påminner om en rakapparat så man gör på samma sätt, man drar den upp längs benet. Självklart gör det ont, speciellt längst ner på benet, och på lite känsligare områden. Efter ett tag vänjer man sig vid smärtan, man blir härdad. Men det som är bra är att det tar ca två veckor för håret att växa ut igen. Men då växer det bara lite strån här och där och kör man med epilatorn igen då, så gör det inte alls så ont. Det är ju inte lika mycket hår. Det är just första gången när man inte har gjort det på ett tag som är värst.
Avsluta med att smörja in med babyolja. Det irriterar inte benen.



Epilatorn är väldigt enkel att rengöra. Man knäpper bara bort en grej där alla pincetter sitter på, sköljer och borstar av sen är den ren.




fredag 15 februari 2008

Till Gabriel




En gullig sak för min Gabbie=)

Sanna Nielsen från melodifestivalen.

Jag och Gabriel blev exklusivt bjudna på en V.I.P-kväll på glasögon affären Synsam.
Hur sjukt är det inte att Synsam ordnar en schalgerfest? Jag hade förväntningar lika med 0 när jag gick dit, men jag hade roligt lika med 80 när jag gick därifrån! Det var röda mattan, schalger musik och mingel först. En bar med champagne, öl och olika cider…GRATIS!!! Man fick dricka hur mycket man ville. Jag hittade SingStar i ett hörn och det räddade kvällen. Jag är ju en form av någon slags SingStar mästare… Sen kom Sanna Nielsen in mot slutet. Ni vet hon som var med i melodifestivalen förra året men ingen kommer ihåg vilken låt hon sjöng!?




När vi gick hem hade jag lärt känna halva Synsam och babblade på väldigt mycket. Tänk vad 4-5 cider kan göra. Men den här lilla V.I.P fetsen var en höjdare.


Sanna Nielsen och Jag


Schlagerbaren där allt var gratis.

Gabriel minglar.

torsdag 14 februari 2008

Varför så jävla tjurig!


Vet ni vem det är på bilden?

Glad Alla Hjärtans Dag



Idag har Gabriel planer för mig. Jag vet inte riktigt vad det är, men jag lovar att dokumentera dagen och lägga ut här på bloggen.

Efter mycket prat har vi kommit fram till att Gabbie och jag kanske skall flytta ihop. Då blir det kärlek på riktigt. Igår sa jag till honom: "allt mitt är mitt, och allt ditt är mitt"

onsdag 13 februari 2008

Förklaringen till varför jag är ledsen.

Igår hade vi möte på jobbet omgående en ny olja i maskinen. Jag gick lite tidigare för jag skulle åka och titta på en lägenhet med Gabbie och mamma. Gabriel kom med bilen utanför jobbet för att hämta mig och mamma (som jobbar på kontoret) klädde på sig. På väg haffar chefen mig och ber mig komma in på hans kontor. Väl därinne förklarar han att det går lite dåligt och dom måste sparka folk. Många skall gå i pension men det räcker inte. Jag kunde inte få jobba kvar. Så igår blev jag av med jobbet. Det var hemskt att skriva på papperna. Hela samtalet hade jag en stor gråtklump i bröstet. Det kändes tungt att andas. Jag förklarade att jag hade bråttom iväg men att jag skulle komma tillbaka idag och prata mer. När jag kom ut brast det och tårarna bara rann. Men båda Gabriel och mamma var så snälla så det kändes lite bättre efter ett tag.


Idag kom jag till jobbet vid 10:00 för att ha möten med min chef och ekonomi chefen. Därefter tömde jag mina saker ur fikakupan och tömde kylen på all min mat. Sen gick jag och mamma och åt. När vi kom tillbaka tömde jag mitt skåp. Jag har typ tre skåp för jag har så mycket saker. Det var mycket att slänga. Allt var så sorligt. Mina krämer, shampoo, fotfil mm lämnade jag kvar så alla fick använda. Sen lämnade jag in min skåpnyckel och sa hej då. Det var jättehemsk, fast solen sken så det kändes ganska okej ändå, och min mamma var ju med och hjälpte och stöttade mig.
Jag fick en present av chefen. Undra om fler får eller om han tyckte så synd om mig. Det var en Sverigeskål värd ca 500 kr.
Just nu känns det jobbigt i magen. Imorgon vet jag inte vad jag skall göra. Skriva om mitt Cv lite. Maila en massa folk. Men det är inte det. Det känns jobbigt att igår jobbade jag som vanligt och idag tömde jag mitt skåp. Min ledighet 30/4 står kvar på anslagstavlan. Mitt soudoku ligger halvlöst i hyllan. Nya handukar i tvättskåpet och mina arbetshandskar och hörselskydd ligger som dom brukar bredvid maskinen. Vem skall ta bort allt. Kommer det att kännas konstigt då? Undrar…
För mig känns det underligt. Sorgligt. Jag är ledsen….







Jag och Peter i fikakupan. Kommer sakna våra skämt=(

Tömmer mina skåp.

Slänger an massa saker.

tisdag 12 februari 2008

...Slut


Prinsessan är ledsen idag. Väldigt ledsen.
Bilden har inget som helst med texten att göra...

måndag 11 februari 2008

Skall allt rasa samman nu?




Är orolig över mitt jobb på riktigt nu. Jag vet att dom skall göra nedskärningar på anställda, och jag har inte jobbat där så länge så jag blir nog en av de som får gå. Jag som trivs så bra på mitt jobb. Hoppas över allt annat att jag får stanna!!! Håll tummarna med mig nu!! SNÄLLA.

lördag 9 februari 2008

En alldeles ny bebis.


Igår var Gabriel och jag och hälsade på Henke och Liin som fått en alldeles ny bebis. Han heter Zander och är pytteliten. Han kräks ganska ofta som bebisar gör så därför hade Gabriel och jag köpt två nya sparkdräckter så det bara är att byta när det behövs.




Jag fick hålla i Zander. Jag var lite rädd över att han kunde gå sönder.





Mamma Liin.





Gabriel fick också gosa med bebisen.

fredag 8 februari 2008

Hellokitty-Klocka


Ingen har väl missat att Ur&Penn säljer supersöta HelloKitty-Klockor. Jag äger två st. Här är en.

Måste tipsa om...

Måste bara tipsa om en smak grej. Jag har miljoner smycken och i början var det väldigt svårt att förvara dem smart, men sen kom jag på att en vanlig fiskelåda är perfekt. Jag har tre st och det är helt suveränt. Man väljer själv hur stort varje fack skall vara. Och dom är inte så dyra häller. Jag köpte mina för ca 80:- st.


torsdag 7 februari 2008

Älskas, älskas inte


Gabbie och jag har nu börjat hänga 24 timmar om dygnet. Jobbar jag eftermiddag kommer han ibland förbi mitt jobb och pussas lite. Men det är inte det som oroar mig. Jag oroar mig över att inte ens han skrev ”grattis” till inlägget som visas här nedan. Undra om han dissar mig?


måndag 4 februari 2008

Fyller år idag ,4:e Februari


Idag är ingen vanlig dag, för det är Marlenes födelsedag. Hurra hurra hurra!

lördag 2 februari 2008

Ugnsbakad post. By: Becc



Idag skall min syster ha bjudning hemma eftersom även hon fyller år på måndag. Vi är lixom födda Tisdagen den 4:e februari båda två. (Fast med 6 års mellanrum). Hon har bakat idag. När hon tog ut plåten med muffins hängde det någont under plåten. Hon ryckte bort det och såg vad det var. Pappas oöppnade post hade fastnat och följt med in i ugnen. Kuvertet var bränt, hårt och varmt. Hoppas pappa kan skratta åt saken och inte blir arg...