fredag 30 november 2007

Torsdagkväll i Sthlm


Här ser ni Alexandra som syr i mina strumbyxor. Dem gick sönder efter 7 minuter =(
Kvällen fortsatte med förfest hos Magnus med lite folk. Sedan tog vi taxi ner till Stureplan och det var då taxibilen körde över min häl. Det kunde gått riktigt illa men jag klarade mig med bara en förstörd sko. Vi gick in på Sturecompaniet och där fick jag och Magnus fri entré. Det var säkert bara för att Magnus är så söt. ;) Under kvällen träffade jag lite folk jag kände. Bla Abbe från Cafét och Paul Tilly. Jag stötte även på Alexander Schulman som sa att han tyckte jag var väldigt söt. Jag frågade om jag fick en kram. Töntigt? Men han är grym. Natten slutade med en påse bullar hemma hos magnus kl 06:00. Jag somnade på 3 sek.

Idag gick vi upp halv 3 och fixade oss. Nu är kl 17:15 och vi skall snart åka på förfest i Sollentuna. Fortfarande bakis typ. Hey Ho, Let´s Go!

Shopping


Alex och jag gick på stan igår. Jag hittade sötaste skyltfönstret i början av Drottninggatan. Efter det köpte vi lite smått och gått för att sedan åka hem till Magnus och börja kvällen.

torsdag 29 november 2007

Nu bär det av!


Ingen har väl missat min söta kompis Alexandra? Vi har i en månads tid planerat en stockholmsresa. Först var jag bjuden på FHM,s fest på cafét men tidningen skall tydligen läggas ner så det blev ingen fest, men eftersom Jag och Alex redan tagit ledigt så besämde vi oss för att åka ialla fall.

Så idag är det dax!! (Med x. Hahah) Vi åker kl 3 från Västerås och har saker planerade för hela helgen. Det är shopping, restaurang, förfest med grabbar, pub, bubbel,biljard, BMB, cafét och en massa annat kul.
Vet ej vart detta skall sluta!! Alex slutar aldrig att förvåna mig.
Jag är orolig ibland ;)

onsdag 28 november 2007

Du får välja en dryg låt.


Micke- Du får välja en jävligt dryg låt.

Leffe- Vad skall du ha då?

Micke- Aqua, Barbie Girl.

Leffe- Då skjuter jag mig i så fall....

(Fille tar tangentbordet för att söka efter låten.)

Leffe- Jaha, nej du behöver inte söka. Den finns säkert.

Micke- Har jag dryga låtar?

Leffe- Nej det har du inte.. ( höjer ena ögonbrynet)

Gymma i bikini

Förra veckan åkte jag och Alexandra till Gymmet. Vi tänkte ta ett träningspass.

Första och sista gången i mitt liv...typ

Alla tittade konstigt på oss. Jag förstår inte. Vi hade samma träningskläder som tjejer har i alla musikvideos.

fredag 23 november 2007

Ett Muskelpaket

Jag hittade på en sak idag, som var så roligt, att jag var tvungen att spela in det.

En liten sång om vad någon önskar sig i julklapp=)

torsdag 22 november 2007

Fredrik blir nattclubschef
Min kompis Fredrik skall bli nattclubschef för en ny clubb han har skapat. Den skall heta Club Mango. I tisdags (när jag var sjuk) ville han ta lite bilder för sin mango-affisch. Det roliga var att han absolut ville ha med mig och Michelle. Vi är brunetter. Fredrik går jämt runt och säger att han bara gillar blondiner. Jag blir förvirrad. Varför ville han då ha med oss?

Jag tror Fredrik bara låtsas. Vad tror ni?